torstai 1. heinäkuuta 2010

Sairaslomalla

Saikkua napsahti loppuviikko. Diagnoosina tuntematon jalkaterän tai nilkan vamma. Kipeä on ja kävely on aika hankalaa, vaikka näyttääkin suht normaalilta. Meinasin hypätä metrin ilmaan kun lääkärisetä tutki tuota koipea ja kokeili mistä se on kipeä. Onneksi päästiin näin vähällä eikä tarvitse hosua keppien kanssa jalka paketissa. Varmaan sidon sen jos se ei rauhoitu, mutta yritän malttaa ja levätä. Väsyttää aika hyvin, täytyy myöntää.

Ikealistan tämän hetkinen sisältö on seuraava:
- Olohuoneeseen verhot
- Kylppäriin matto
- Keittiöön purkkeja (kerään Droppar-sarjaa)
- Pari settiä lakanoita
- Lamppu yöpöydälle

Mukaan tarttuu varmasti kaikkea ylimääräistä sälää kun kerran sinne asti mennään ja historia toistaa itseään. Matkasuunnitelma on tietääkseni valmis, taas kerran kierrämme samat paikat, eli:
- Systembolaget (en minä vaan ne muut)
- Coop Extra
- Ikea
- Djurmagazinet
- Candyworld
En malta odottaa! Ruokapaikka on vielä hiukan auki, muutama vaihtoehto on kartoitettu, luultavasti menemme joko Ikeaan tai Maxiin. Hassanssissa kuulemma minä joutuisin tilaamaan koko porukalle kun siellä puhutaan vain ruotsia ja minut on taas värvätty reissun tulkiksi. Vuornoskukko olisi legendaarinen paikka, mutta katsotaan vielä. Veljestäni leivottiin tänäkin vuonna reseledare, eli matkan johtaja. Jätän tarkemmat reissusuunnitelmat myöhemmäksi odottamaan palaveria aiheesta.

Nyt on pakko ottaa pienet tirsat, peiton alle siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti