keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kassatäti

Töissä pääsin tutustumaan kassahommiin ja tykkäsin. Olin aivan innoissani kun sain istua kassalla (vaikka siellä olikin ihan hirveän kuuma) ja naputella konetta. Melkein hallitsen prosessin, vain tietyt erikoisjutut vaativat pientä miettimistä.

Perjantaina äitini tulee vierailulle lomansa alkajaisiksi. Tiedossa siis kaupungilla pyörimistä, hyvää ruokaa ja hemmottelua. Kyllä kiitos!

Toivotaan että saisin sunnuntaina kaipaamani huonekalut tänne, toki on hyvä näinkin, mutta kaipaisin kovasti kotipuolessa olevia mööpeleitä. Löysin työpaikkani valikoimista kivoja peltisiä rasioita meikkejä varten. Jos yhden tai kaksi ostaisi niitä ja yhden toisen setin Ikeasta kunhan sinne pääsen. Huomenna saan tänne 24" taulutelkkarin vanhan uskollisen kuvaputkimöhköni tilalle. Sopiihan se. Muutenkin voisi sisustaa lisää tätä huushollia, eli tehdä taidetta seinille. Muutama idea on jo mielessä ja aion antaa niiden hautua vielä päivän pari. Keittiössä oleva 70-luvun MicMacin juliste pitäisi kehystää, harmi vaan kun raamit ovat niin kalliita. Pitääpä tsekata mitä länsinaapurin ihme tarjoaa niiden osalta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti