perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tyttöilta

Sain tänään purettua loput kamat, jihuu! On heti mukavampi olla kun ei ole laatikoita ja säkkejä näkökentässä vaan tavarat ovat mukamas paikoillaan ja järjestyksessä. Huomenna pidetään tuparit ja minä valmistaudun niihin hemmottelemalla itseäni. Tein nopean mani-pedin ja laitoin naamion. Sääret ovat aika surullisen näköiset kun ihanat hyttyset ovat syöneet ne paukamille ja olen tyhmä raapinut niitä ruvelle. Onneksi kaikenlaiset peitetuotteet on keksitty!

Sormissa on nyt hopeista lakkaa ja varpaissa Rimmelin Green With Envy, ihana sävy. Huomisen asu on jo päätetty, korvakorut ovat vielä arvoitus, kengistä on pieni aavistus. Asu tulee olemaan ihan musta polvipituinen hame jossa on epätasainen helma, paita on luottobiletystoppini, musta henkkamaukan trikooviritys jossa on upea v-leikkaus, joka siis tuo parhaat puoleni esille, heh heh.
Mutta ne korvakorut... Argh. Laukkukin on ihan mysteeri, jos lähdetään siis jonnekin bailaamaan. Vaikka mitenkä minä bailaan kipeällä jalalla? (on se jo paljon parempana verrattuna keskiviikkoon)
Nyt se rasia tänne ja lisää Lipstick Junglea.

Ihanaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti