torstai 1. heinäkuuta 2010

Onnenpäivä!

Olen ihan sekaisin onnesta. Kadonnut ja kaivattu tatuointikoneeni Baby on löytynyt. Suorastaan kiljaisin ilosta kun muuttolaatikon kätköistä löytyi kummallinen mytty, Baby oli kääritty huolellisesti ettei tule kolhuja. Toki vein sen heti sillä sekunnilla kirjahyllyyn näkösälle. Onpa ihanan helpottunut olo, sillä ehdin jo pelätä että rakas mokkulani on varastettu ja joudun hommaamaan uuden. Huh huh.

Jalkapuolena koitan ottaa muka rauhallisesti, mutta kun Baby löytyi niin sain jostakin hirveän energiapuuskan ja naputtelin nauloja seinille innoissani. Sainpahan laukkukokoelmaani seinälle ja heitin niiden seuraksi myös yhdet kivat korkkarit. Kokoelmasta puuttuu vielä monta laukkua ja ne pääsevät seinälle kunhan kaivan ne esille. Lisäksi olkkarissa on nyt seinätarroja, kolme Ikean punaista unikkoa. Verhojen kanssa olen ollut hiukan hukassa mutta sekin ongelma on selvä. Työpiste loistaa poissaolollaan, samoin se kampauspöytä, näf. Ne ovat tulossa ja varmaankin ihan pikapuoliin. Eteiseen/aulaan sain vanhan suklaanruskean yöpöydän jolla on todella paljon tunnearvoa, mukava pieni laskutaso vaikka avaimille ja kännykälle. Vielä mietin uskallanko laittaa ylppärilahjaksi saatua kulhosysteemiä sen päälle jos Jasso sattuisi saamaan eroahdistuskohtauksen ja tempaisisi sen lattialle.

2 kommenttia:

  1. Hei, tulin kurkkimaan! Kuulostaa kivalta sisustuspuuskasi! Onnea uuteen kotiin, laitahan kuvia kun saat kodin valmiiksi. :) Ai mikä tatuointikone, teetkö tatuointeja?

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen, kuvia tulossa ihan piakkoin. :)

    On mulla tatuointikone tosiaan, en vielä tee kuvia, vasta suunnittelen toistaiseksi mutta tarkoitus olisi päästä kuvien tekoon kunhan saan kaikki tarvittavat heebelit.

    VastaaPoista