keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Uusissa neliöissä ja kaikki kesken

Ensimmäinen päivä uudessa kodissa alkaa olla lopuillaan. Väsyttää hiukan vaikka työpäivä oli pari tuntia lyhyempi kuin normaalisti. Jostain syystä oikea nilkka/kantapää on äitynyt niin kipeäksi ettei sillä voi astua ollenkaan. Pehmeää alustaa kuten tyynyä vasten voi kevyesti painaa, mutta esimerkiksi normaali astuminen sattuu ihan kamalasti. Soitin päivystykseen ja sieltä sain ohjeeksi napata parit buranat nassuun ja katsella jos se sillä asettuisi, saattaa kuulemma olla jokin tulehdus. Siitä on nyt semmoiset 5h. Ei auta ei. Aion sinnitellä huomisaamuun ja jos ei se ole rauhoittunut niin nilkutan terveysasemalle saikun hakuun. Pahasti näyttää siltä.

Kävin ostoksilla äidin kanssa kierrätyskeskuksessa ja taas tehtiin löytöjä! Tv-tasoa olen tässä metsästellyt ja löysinkin mieleisen, jota kävin äidin kanssa katsomassa. Pienen jahkailun jälkeen päädyimme kuitenkin toiseen ratkaisuun ja mukaan lähti kirsikan värinen pikkuinen lipasto vitosella! Aivan kuin uusi ja vielä oli tarran mukaan kotimainen. Hyvä munkki etten sanoisi. Huusin myös itselleni huutonetistä kivan mustan pikkulaukun parilla eurolla. Nyt pitäisi alkaa pätkimään nauloja seinään että saan kaikki veskani näytille, kiva sisustuselementti!

Sisustuksesta puheen ollen, se on tyystin kesken ja vaatii suunnitelmien muutosta. Äh. Olohuoneeseen pitää hommata verhot, ei pari hassua verhoa riitä peittämään koko ikkunaseinää. Joten kuuluisa Ikealista muuttuu taas! Menee jo hiukan koomiseksi etten sanoisi. Kuvia luvassa heti kun saan tämän huushollin sopivaan kuosiin, joka tapahtuu toivottavasti pikaisesti. Siihen asti lisäilen mukavia inspiskuvia mitä olen onkinut googlen kuvahausta sekä Alvhemin sivuilta, olkaapa hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti