tiistai 20. heinäkuuta 2010

Ludvig van Beethoven soittaa radiossa

Tiedättekö sketsin jossa hyvin iloinen mies polkee ympäriinsä pyörällään ja laulaa Sig:in Ludvig van Beethovenia? Studio Impossiblessa nähty sketsi tuli päähäni kun olin isäni apuna vaihtamassa menopeliini eturatasta.
Täällä on nähtävissä yksi niistä pyöräilijä-sketseistä. (lisää hyviä syitä käyttää kypärää, kun katsoo osan 2)

Sain siis menopelini kuntoon ja tänään aion käydä ensimmäisellä ajelulla. Polkaisen 2 kilometrin päähän kauppaan ja takaisin. Kauhulla odotan miten selviän rapakuntoisena ensimmäisestä sadasta metristä. Enkä edes tiedä mitä sieltä kaupasta ostaisin... Hyvä minä. Keskustassa oleva kirjasto houkuttaisi myös, mutta jos nyt ensin sinne kauppaan ja huomenna kirjastoon.

On mukava nähdä miten moni käyttää kypärää pyöräillessään. Valitettavasti vielä useampi ei käytä. Eihän se kypärä ole kovin muodikas tai mikään tyylin huipentuma, mutta sen tarkoitus on suojata päätä, eikä olla fashion statement. Tunnustan että en itsekään teinivuosinani käyttänyt kypärää pyöräillessä, mutta nyt aikuisena olen asian suhteen ehdoton. En uskaltaisi lähteä kruisailemaan pitkin poikin ilman kypärää, eihän sitä koskaan tiedä milloin jotain voi sattua.

Pitäkäähän peukkuja että jaksan pyöräillä kauppaan ja takaisin ilman sydänkohtausta!

(kuvat tarjosi taas kerran google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti