torstai 30. elokuuta 2012

Pipiaijai

Kotona taas. Tampereella oli sairaan hauskaa alusta loppuun, iso kiitos veikalle ja kälylle! Sain paljon ihania muistoja ja valitettavasti myös jotain muutakin... Herkille varoitus, voipi tulla huono olo:

Se huulikoru epäonnistui. Minun tuurillani kävi erittäin epätodennäköinen ja harvinainen astetta huonompi munkki. Nimittäin, lävistettäessä neula oli puhkaissut huuleni sisältä verisuonen joka tietty alkoi vuotaa ja koko roska tulehtui, huulen sisäpintaan tuli kaunis ärhäkänsävyinen kuvio sen merkiksi. Kärvistelin tiistaihin asti, lopulta olin nimittäin niin kipeä, etten voinut pitää suuta kunnolla kiinni ja puhe oli sen mukaista sössötystä, enkä oikein saanut nukuttua. Joten äkkiä paikalliseen lävistysliikkeeseen, kun maanantaina kotiuduin veikan kanssa iltasella, ja siellä koru otettiin pois. Sattui muuten ihan julmetusti. Nyt olen sitten ilman korua ja odottelen että huuli paranee, sitten menen uudelle yritykselle. Siihen tosin menee useita viikkoja ja lompakko määrää lopulta ajankohdan.


Nyt olen vielä saanut riesakseni oirehtivan flunssan, TAAS! Ei voi olla totta! Perjantaina olisi bänditreenit ja minähän menen niihin vaikka pää kainalossa, tosin jos ääni menee niin se siitä. Kele.

Phoenix ei halua sairastaa. Ei haluuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti