keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ja huuleni punatkaa


Hei mussukat ja terveisiä sohvalta! Tänään on taas koulupäivä ja perjantaina suuntana ihana Tampere, lähden veljeni ja kälyni kanssa minilomalle ja veikka tahtoo tietty chilifestareille polttamaan suunsa. En malta odottaa! Inssi saa olla viikonlopun elukoiden kanssa ja minä hankin itselleni sokerihumalan rakkaasta Mansestani.

Tänään on tiedossa kirjanpitoa, hotsitus ei ole suuren suuri. Koululaukkuni sai uuden asukkaan kun kävin toissapäivänä Stadiumissa Inssin kanssa ja kotiutin sieltä mustan juomapullon. Olen nääs kironnut aikaisempien panttipullojen kanssa, kun ne saattavat muhitella melkoista pöpömäärää jos niitä ei pese ja panttipulloahan ei kannata laittaa tiskikoneeseen. Mutta nyt omistan konepestävän putelin, joka saa kostuttaa aavikkokurkkuani (tarjolla oli sivustakin täytettävä oranssi puteli, mutta otin karvalakkimallin) koulussa, kaupungilla, treeneissä, you name it.

Lisäksi se pullo vetää litran nestettä, joten luulisi janon sammuvan! Se toinen pullo on muuten nimeltään Stadium Bini water bottle, jos kiinnostaa. Kätevän näköinen kapistus.


Oulussa sataa, joten hame sekä mekko jäivät kaappiin. Mennään siis taas farkuilla. En tiedä jaksanko ottaa vaihtokenkiä, koska Pleaserin Electrat eivät sovi autolla ajamiseen. Taidan laittaa jotkut toiset. First world problem.

Hauskaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti