lauantai 4. elokuuta 2012

Huomenna Oulun blogikirppis, tuu sinne!

Huomenna kaikki Torinrantaan tekemään löytöjä ja bongaamaan bloggaajia! Muistakaa ottaa käteistä mukaan, sillä myyjillä tuskin on korttipäätteitä. Koitan raahautua hyvissä ajoin paikalle ja täällä jo hiukka tuskailen vaatepulmien parissa.


Toivottavasti sää suosii ja paikalle saapuu kunnolla väkeä. Jos minut joku tunnistaa, niin saa tulla juttelemaan. Juuri nyt mietin laitanko mustan pitkän leveähelmaisen satiinihameen vai Hell Bunnyn mustan kellohameen punaisilla polkadoteilla. Olisi hauskaa hiukan panostaa ulkoasuun ja laittautua, toivon lujasti osuvani paikalle samaan aikaan ihanan Foxien kanssa.


Tuossa ylläolevassa tyttösessä on jotain samaa allekirjoittaneen kanssa.

Koska anonyymitkin voivat kommentoida, rohkaisen kaikkia kommentoimaan ja kyselemään mitä mieleen tulee. Haluaisin myös kuulla teiltä lukijoilta toiveita postauksista ym. Jos yleisö kovin vaatii, voin harkita naamani laittamista tänne, onhan se jo muualla netissä esillä.

Laittakaahan näppiksenne laulamaan!

2 kommenttia:

  1. Yritin bongailla mutten nähnyt sua! :( Lähdin itse siinä yhden maissa litomaan, alkoi tulla niin nälkä ettei pystynyt enää seisoskelemaan.

    VastaaPoista
  2. Mää tulin niin myöhään paikalle, vasta kahden maissa. :(
    Pakko kyllä nähdä pitkästä aikaa, viime kerrasta on ihan liian kauan!

    VastaaPoista