sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Pieniä pipanoita

Ensiksi onnittelut rakkaalle ystävälleni R:lle ja miehellensä J:lle pienokaisesta, joka tänään saapui maailmaan pitkän odotuksen jälkeen.


Te olette saaneet onnen sen
kun perheeseenne syntyi tuo pikkuinen.

Niin pienet kädet tarrautuu sormiin vanhempain,
hän teille sillä kertoo "Te olette maailmain".
Ei hellyyttänne liikaa hän koskaan saada voi,
pian korvissanne helskyen lapsen nauru soi.
Ei maailmassa ihmettä ole suurempaa
kuin lapsi, jota yhdessä saatte rakastaa.
Yllättäen tämä ihana uutinen on ollut päällimmäisenä mielessä, ei ole edes flunssa ketuttanut kun tieto uudesta pienestä ihmisestä on saanut suupielet korviin asti. Harmi kun tämä perhe on niin kaukana, etten pääse näkemään, mutta onneksi saan rakkaan ystäväni takaisin tänne pohjoiseen myöhemmin ja aion todellakin viettää aikaa hänen kanssaan.


Tänään on myös ollut pinnalla eräs bändi:


Laulan siis nykyään kahdessa bändissä, molemmat hyvinkin uusia ja debyyttikeikkaa vailla. Vanhempi bändi perustettiin keväällä ja se soittaa kasarirock-covereita, eniten setissä on Scorpionsia. Uudempi on ihan vasta nähnyt päivänvalon ja sen linja tulee olemaan raskaampi ja painottuu vahvasti Iron Maideniin, siksi tänään olen Inssin kanssa hukuttanut aistejani Maidenin tuotoksiin. Lisäksi aion etenkin tämän uuden bändin riveissä panostaa ulkoasuun, koska olen tässäkin porukassa ainoa tyttö. Joten tiedossa toivon mukaan teemoja pukeutumisessa ja näyttäviä asuja. Tietty musiikki tulee ensin, mutta varmasti on mukavaa jos bändi panostaa ulkoasuun jonkin verran. Pojilla taitaa pysyä hyväksi havaittu farkut ja t-paita-linja, joten haluaisin mielelläni poiketa siitä jollakin tavalla, pelkillä vaatteiden leikkauksillahan saa jo paljon aikaan, mutta tyttönä voin kuitenkin heittää päälleni mekkoja sekä hameita, tosin lavarakennelmat rajoittavat niitä aika tavalla, sekä tapani nostella jalkaa monitorille...

Tässä vielä kuva hääkimpustani allekirjoittaneen kädessä, katselen josko uskallan laittaa muita kuvia.
Kuvassa valkoista ruusua, sinistä isoa hortensiaa ja herttalyhtyköynnöstä.


Minä jatkan esiintymisasujen miettimistä ja Maidenin kuuntelua, on se vaan loistava bändi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti