tiistai 7. elokuuta 2012

Surrutirurr, slurpiluu!

Arvatkaapa mitä Phoenix on tänään löytänyt?


Smoothie! Nam nam ja nam. Ostin kokeeksi pussin smoothiehedelmiä ja hurautin maustamattomasta jugurtista, vesimelonista ja niistä smoothiehedelmistä (mansikka, mustikka, bansku) kauniin pinkkiä juomaa. Maha ei vaan hirmuisesti tykkää banaanista, tulee kummallinen olo. Jatkossa en kyllä osta hedelmäpussia, vaan erikseen marjoja ja muita roippeita. Jugurtin kanssa tulee varmasti läträttyä ja sotkettua sekaan ties mitä.

Vielä kun tuo koira oppisi ettei limsakoneelle tai tehosekoittimelle tarvitse haukkua....


Hiukan väsytti aamulla ajaa Opel huoltoon ja alkuperäisenä ajatuksena oli tulla takaisin koiraseurassa, mutta enpäs jaksanut, joten Inssi heitti minut kotiin. Sammuin sohvalle saman tien. Tänään on vielä ollut melkoisen lämmin, joten menisi eläinrääkkäyksen puolelle jos lähtisin hyppyyttämään koiraa pitkin kylää. Onneksi sain houkuteltua ja lahjottua mieheni viemään koiraväen juoksemaan pyörälenkin verran. Itse en uskalla pyöräillä koiran kanssa, kaadun kumminkin ja meillä on vaan miesten pyörä käytössä kun oma mummiskani varastettiin pari vuotta sitten, kele.


Viinimarjasato on tänäkin vuonna ihan valtava, taas saan olla jakamassa marjoja muille kun ei omaan pakastimeen mahdu. Jospa saisin omaan varastooni rasian rai kaksi, näin kivan piirakkaohjeen joka mukailee sitruunamarenkipiirasta, täyte vaan on punaisia viinimarjoja. Pitää katsella reseptejä ja miettiä mitä keksii, muffinsit ovat ainakin varma valinta! Sopiikohan suklaa ja viinimarjat yhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti