keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kosmetiikkaostoksia

Ostinpa itselleni joka paikassa hehkutetun bb-voiteen, omani on Maybellineltä. Ja tämä kuva napattiin Googlesta, loput sieltä WIH:stä:


Samalla reissulla ostin kolme putelia kynsilakkaa ja kuultomeikkivoiteen, jota ei ilmeisesti edes valmisteta. Tai sitten se on vaihtanut nimensä. Kyseessä on siis Lumenen tuotos. Nyt iski epäilys olenko ostanut liian tumman sävyn, mutta katsotaan... En tiedä ovatko bb-voide ja kuultomeikkivoide sukua toisilleen. Noh, onpahan nyt arsenaalia! Kuten tiedätte, olen laiska meikkaaja.


Ensi viikolla pääsee taas bänditreeneihin! Voi olla että toinen bändi kutsuu minua keulilleen, joten olen sitten kahden bändin leadhuutaja. Toinen bändi potee vielä vajaata miehitystä, joten en laske vielä sen varaan kauhean paljon.


Oli muuten ihan pakko tänäänkin tehdä smoothieta, ostin kauppareissulla lisää tarpeita, mansikoita, vadelmia, persikoita (säilykkeenä tosin) ja banaaneja, vaikka vatsa ei niistä ylettömästi pidäkään. En vielä uskalla kokeilla mitään pinaatti-porkkana-parsakaalijuttuja, pysyn makeissa tuotoksissa, vaikka en lisääkään mössöihini mitään makeutusta. Onneksi on olemassa pakastealtaat ja säilykehyllyt, saa marjoja ja hedelmiä keskellä talvea. Toki niitä tuodaan kaamoksen keskelläkin kotimaahan, mutta hinta voi kirpaista ja onhan se toki helpompaa nakella blenderiin pussista tai tölkistä valmiita paloja kuin alkaa kuorimaan ja pilkkomaan. Etenkin aamulla ei todellakaan hotsita tehdä yhtään ylimääräistä ponnistusta, kun en tunnetusti ole aamuihmisiä. Siksi ehkä tukkani on helposti laitettavaa mallia ja omistan nyt lisää meikkiarsenaalia, bb-voiteella luulisi saavan naamansa vähällä vaivalla ihmismäiseksi. Paniikkitilanteessa voi aina käyttää kommandopipoa, burkhaa tai paperipussia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti