torstai 5. tammikuuta 2012

Väännä mulle rautalangasta

Olen harkitsemassa ryhtymistä punapääksi. Kokeeksi ostin paketin Schwarzkopfin (jumaleis mikä nimihirviö) Brilliancea, sävy oli selkeä punainen, ei voi muistaa sen tarkemmin. Tukka on nyt epämääräinen blondi, latvoissa on vielä oranssin sävyä. Mutta, pysyykö tuo väri? Kannattaako edes haaveilla? Punainen tukka on kuulemma tosi hankala, saa olla säätämässä jatkuvasti. Toisaalta, en haluaisi jämähtää yhteen väriin ikiajoiksi, ainahan tietty voi ajaa päänsä kaljuksi. Mutta kun minen tajuu hiusjutuista yhtikäs mitään. Olisihan se aivan mahtavaa, jos tukka olisi vähän näyttävämmän värinen, mutta en omaa suurta halua nähdä kauheasti vaivaa sen eteen, tattadaa.

Pimeässä hohtava pinkki olisi hauska, mutta säännöllisen värjäämisen lisäksi en halua muuta säätämistä. Ja ne värit tässä nyt ovat se mitä en ymmärrä. Mureneeko tukka päästä, jos käytän säännöllisesti kestovärejä? Tietty käytän kaikenmaailman tehohoitoja jotta tukka kestäisi värjäämisen kanssa. Kuten sanottu, hiusjutut eivät ole alaani. Eli jos joku tietää näistä, niin kertokaahan minullekin, kuten otsakkeessa neuvotaan.

Mustaa tukkaa olen tykännyt pitää. Inssi ei ole sen ystävä vaan aina kitisee, kun juurikasvu paistaa. No paistaahan se, meikäläisen hius kun kasvaa rapiat 15cm vuodessa, enkä halua olla jatkuvasti värjäämässä lettiäni. Ollaan sitten ilman mustaa, niin ei avokkia ahdista. Vuosien aikana on kokeiltu mustaa, blondia, ruskeaa, violettia ja porkkananpunaista. You name it. Ihan hurjimpia shokkivärejä en ole uskaltanut kokeilla. Sinimustaa olen käyttänyt, mutta ihan sinistä en. Tieto ei riitä vielä kokeilemaan niitä suoravärejä, joista en tajua hölkäsen pölähtävää.

Jos nyt kokeeksi laittaisi keikalle tuon punaisen ja peittää sen sitten ilkeyttään jollain, jos ei kelpaakaan. Vai miten siitä nyt sitten pääseekään eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti