sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sunnuntaireipas

Kyllä, olen antanut ääneni ja seuraan tässä samalla vaalivalvojaisia sivusilmällä. Huomenna rakas avokkini suunnistaa taas länsinaapuriin viikoksi ja minä elän perjantaihin asti mörönsyöttinä isossa talossa. Käyn viikon aikana kotipuolessa vanhempia moikkaamassa, toivon mukaan viihdyn reissussa kaksi yötä, mutta voi olla että koulu rokottaa toisen pois.

Tänään kävin Inssin kanssa kiertämässä parit kaupat äänestyksen jälkeen, kirpparilta löytyi Nemi 5, Gigantista 4gb muistikortti digikameraan ja Prismasta ruokaa. Kärkkäinen oli kiinni tänään, kävimme parkkipaikalla kääntymässä. Nyt sitten opettelemaan kuvaamisen jaloa taitoa, mitä olen tänään aloitellut. Nappasin kuvan pikku-Lakusta ja meikeistäni, kun tein pientä inventaariota varastoihini. Roskiin lensi tyhjiä ja kuivettuneita tuotteita, määrä ei hirveästi vähentynyt. Kuvista ei tullut kovin laadukkaita, kun kamerassa näkyy olevan todella hurja salama. Ensi kerralla se saa jäädä pois.

Meikkini olen saanut järjestettyä kahteen pussiin, Herbinan pinkkisävyisessä majailevat useimmin käytettävät meikit, meikkivoide, ripsari, yksi duo-luomivärinappi, huulikiiltoja ja -punia, sekä ripsentaivuttajat, meikkisieniä ja huulirasvaa. Toisessa kirkkaassa pussissa ovat loput luomivärit ja huulimaalit, joita käytän harvemmin. Laukussa mukana kulkee rakkaalta mummultani saama pirteän hedelmäkuvioinen pikkupussukka, jonka uumeniin olen tunkenut pienen hiusharjan, roll on-hajuveden, pari kajalia, peili, huulimaalit ja -rasva. Kynsilakkojen armeija majailee yläkerran vessan hyllyllä, en edes yritä tunkea niitä mihinkään nyssäkkään.


Laukussani en mielestäni säilö suurta omaisuutta, vaan mukana on melko pieni setti: Kännykkä, lompakko, passi, meikkipussi, astmapiippu, nenäliinoja, kodin- ja autonavaimet erillään. Isommassa laukussa kuljetan usein muistikirjaa kynän kera, jonne kirjaan kaikkea mahdollista. Mukana pitäisi olla lisäksi särkylääkkeitä ja vesipullo, mutta ne usein jäävät kotiin. Laukkua vaihtelen aina tarpeen ja fiiliksen mukaan, eikä laukkujakaan ole koskaan liikaa. Pääosin omistan mustia laukkuja, muita värejä on yhteensä alle kymmenen. Rakas avokkini ei tietenkään ymmärrä vaimokkeensa laukkujen eikä kenkien määrää, mutta se onkin mies. Itse asiassa, parit uudet kengät olisivat paikallaan!

Tulevalla viikolla aion taas raivata vaatekaappiani ja patistaa itseäni liikkumaan. Tilasin HenkkaMaukalta pienen paketin, topin, mekon, aurinkolasit, avaimenperän ja kasvonaamion. Ehkä voisin hommata muutakin.

Mutta nyt nukkumaan, kun pääsee vielä oman ukkokullan viereen. Kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti