lauantai 3. syyskuuta 2011

Syksy tulee, ota koppi

Vaatepostaus! Meikkejä! Asusteita! Sokerihumalaa!

Ostin uusia vaatteita, kahdet farkut, paidan, takin ja bonuksena himoitsemani avainkaulakorun. Satuin sopivasti HenkkaMaukalle etsiessäni keikalle paitaa (oli eilen, ja voeh, olipahan mahtavaa). No, paidan ostin, sitten silmiin osui farkkutarjous ja lievästi räkäisen naurun kanssa ahtauduin löytöjeni kanssa sovituskoppiin. Annoin lopuksi itselleni luvan napata mukaani sen mainitun avainhelyn, jota olen kuolannut jo muutaman viikon.

Takin tarve ilmeni eilen aamuna, kun koitin löytää sopivaa takkia lämmittämään alkavilla syysviileillä. No hah. Ilkeä tulos oli, ettei kaapista löytynyt ensimmäistäkään sopivaa takkia. Oli siellä lenkille sopivat tuuli- ja verkkatakki, useimmiten talvisin käyttämäni villakangastakki (joka on itseasiassa tarkoitettu välikausitakiksi, mutta on tosi lämmin) ja läjä erilaisia toppatakkeja. Kivaa. Rakkaat nahkatakkini, sekä ekana opiskeluvuonna ostettu punainen ohut "farkku"takki olivat jääneet pieniksi. Kuitenkin ahtauduin uskolliseen punaiseen ja lähdin matkaan, tapaamisen kautta etsimään uutta syystakkia, joka päällä kehtaa mennä lähikauppaa pidemmälle. Pelastusarmeijan kirppari oli taas pettymys, en ikinä löydä sieltä mitään. Onneksi hyppäsin mielenhäiriössäni bussiin ja hurautin keskustaan. Tadaa! Päädyin taas Henkalle. Jouduin pienen ärtymyksen valtaan, kun kauppa oli täynnä takkeja, jotka olivat joko liian kalliita tai liian pieniä. Enkä ole edes mitään posketonta kokoa, vaan melko rintava. Koitapa siinä löytää sopivaa takkia tai esim. paitapuseroa. Viimein kuitenkin löysin sopivan joka oli viimeinen lajiaan koko putiikissa, haa! Olen innoissani yhdestä hassusta takista. Tunnen olevani tyylikäs se päällä.

Vielä ostoslistalla olisi neulepusero, viittamallinen takki ja/tai poncho, monen muun lisäksi. Vaikka pieni epäilys herääkin, että näyttäisin viitassa enemmänkin koomiselta kuin tyylikkäältä suurkaupungin asukkaalta. Plää.
Miten vaikeaa voi ollakaan että näyttäisi hyvältä? Ehkä voisin näyttää vaatteilleni useammin tarraharjaa.

Sentään kynteni osaan jotenkuten pitää nättinä. Kuten olen tunnustanut, omistan läjän eri värisiä kynsilakkoja ja mielelläni lakkailen kynsiäni mitä kummallisimmilla väreillä. Nyt on käytössä tumma sininen, johtuen eilisestä keikasta. Yritän kovasti käyttää vähän kesympiä värejä arkisin, kun olen mennyt niitäkin ostamaan. Ja onhan se vaihtelua kaikkien niiden vihreiden ja violettien tilalle.

Saas nähdä hankkiudunko eroon näistä sinisistä, huomenna rakas avokkini soittaa bändinsä kera 45:ssa ja toki menen katsomaan. Vaatepulma nostanee taas päätään, lisäksi ongelmaksi noussee kengät. Vasen nilkkani on ollut jo useamman vuoden ajan mäsä ja tänään menin kaatamaan mikkistandin oikean jalkateräni päälle. Varpaat säästyivät, kun jalassa oli teräskärkimaiharit, mutta jalkapöytä ei. Enpä oikein tiedä miten kävelisin, kun molempia koipia kolottaa. Onneksi kumpikaan ei ole murtunut. Toivotaan, että kipu helpottaa pian ja voin kävellä normaalisti. Ehkä ottanen särkylääkettä ja koitan kestää. Luultavasti nettikauppojen, blogien ja katalogien selailu piristää.

Ai niin. Se uusi paita jonka ostin Henkalta... Se ei ollut keikalla päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti