tiistai 20. syyskuuta 2011

Tää lukis ny tenttiin.


Huomenna on tentti ja olen mielestäni valmistautunut. Pää tuntuu tyhjältä, joten kertaan vielä huomenna bussissa. Jollain ilveellä aion olla vielä tosi freesin näköisenä heti aamusta, minä joka en ole tippaakaan aamu-ihmisiä!

Taidan olla kaukaa viisas ja laitan kaikki kamat valmiiksi, ettei tarvi aamulla juoksennella ympäriinsä kynien ym. perässä. Jos muistaisin ottaa jonkun juomapullonkin, kun mulle tulee kummiskin jano. Tiedä pitäiskö ottaa vettä JA energiajuomaa, vai pärjäiskö toisella. Meillä on jääkaapissa sen miljoonaa eri sorttia energiajuomia, mutta minäpäs en juo niistä kuin kahta, jotka on tietty ihan hirveen kokosissa pulloissa. Ei viittis minkään litran Teho-lekan kanssa lähteä liikenteeseen. Taidan tyytyä vaan vesipulloon. Juodaan Teholitkut ennen lähtöä, jos vaikka heräisin... Sopii toivoa.

Toivottavasti huomenna olisi hyvä ilma, niin voisi vähän panostaa pukeutumiseen, mukamas. Haluaisin käyttää enempi hameita, mutta en tarkene ja inhoan sukkahousuja, phui! Stay upit ja legginssit menee, mutta ne perinteiset sukkikset. Onnistun aina rikkomaankin kaikki vastaavaa matskua olevat jutut. Ärr. Mutta, jos sää huomenna sallii, laitan hameen. Haha.

Täytynee kohtsillään hipsiä nukkumaan, että jaksan nousta ajoissa ylös. Yäh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti