sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Mun täytyy kävellä näin

Rapakunto remonttiin!

Kuume hellitti, joten intouduin paremmasta olosta ja kiskoin tuulipuvun päälle, lenkkarit jalkaan ja suunnistin koiran kanssa ulos. Tunnin samoilin rantametsikössä lenkkarit hölskyen (oli Inssin kengät jalassa, pari numeroa liian isot), tuli aivan mahtava fiilis! Astman takia hengenahtaus vaivasi pitemmän aikaa, vasta kotona otin lääkettä, vaikka piippu olikin mukana. Mutta kivaa oli.

Sainpa tänään sitten uudet lenkkarit, kun en sellaisia ole omistanut. Nyt on sitten ihan pakko jatkaa metsäretkiä, kun on uudet tossut alla. Askelmittarin voisin vielä hankkia, vitosella saa jo sellaisen oikein peruskarvalakkimallin. Tuulipukuhan minulla tosiaan on, takki, kahdet housut ja softshell-takki, joka on yhteiskäytössä Inssin kanssa.

Harmillista, että talvi tulee väistämättä ja meikäläisen ulkoilut tulevat vaikeutumaan merkittävästi, sillä astmani villiintyy pakkasilla. Pääsen peräti postilaatikolle ilman vinkunaa. Pitää yrittää reippailla kun säät vielä sen sallivat. Haluaisin olla paremmassa kunnossa ja litteävatsainen. Kouluhommat ovat imeneet voimia monen muun jutun ohella, niin motivaatio lähteä lenkille on ollut ihan nollassa. Jospa innostuisin useammin lenkille ja kunto nousisi ja läski palaisi.

Motivaatio on juuri nyt todella korkealla, toivotaan, että se pysyy siellä. Huomiseksi on muuten luvattu lämpimämpää keliä, joten laitan takuulla sen hameen jos mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti