lauantai 17. syyskuuta 2011

Lauantai, päivistä parhain.


Kuten lähes kaikkien muidenkin, minun lempipäiväni on lauantai. Arvata saattaa, että tämäkin päivä on kulunut mukavissa merkeissä. Inssin toiveesta kävimme läpi pari autoliikettä, kivoja pirssejä oli tarjolla, saas nähdä millainen kiesi sitten lopulta pihaamme päätyykään.

Kävimme myös Iittala Outletissä, mukaan lähti pari Primavera-sarjan kulhoa, punainen ja keltainen, sekä KoKo-sarjan violetti espressokuppi, kahvihifistelijälleni. Kyllä, meillä on kapselikeitin, jonka tuotoksia olen maistanut, jäätee on hyvää mutta kahvi... En muutenkaan juo kahvia, mutta halusinpa maistaa kun kapselikoneella saa aikaan erikoisempia sumppeja. Latte macchiato luki paketissa, tuoksu oli kitkerä ja maku... Noh, enpä vieläkään juo kahvia.

Mutta, jatketaan astialinjalla, kun kerran kävin kuolaamassa kippoja Outletissä. Siellähän oli vaikka ja mitä kivaa, kuten aina. Harmi ettei keittiössäni ole juuri nyt tilaa astioille, sillä olen iskenyt silmäni niin moneen juttuun. Uutta keittiötä saankin sitten odottaa tovin jos toisenkin. Harmi. Haluaisin nimittäin jonkin juhlavan astiaston, vaikkei KoKossa olekaan mitään vikaa. Mutta sainpas ihania Primavera kulhoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti