perjantai 17. syyskuuta 2010

You got a perfect skin, with a devils grin

Innostuin pitkästä aikaa piirtelemään ja tuloksena oli kiva corporate goth-tyylinen asukokonaisuus. Olisihan se kiva jos osaisin ommella jakkuja ja kauluspaitoja sun muuta. Aina ei mene nallekarkit tasan.

Haluaisin ommella itselleni läjän uusia vaatteita, rakastan korsetteja, pvc:tä ja goottivaatteita, haluaisin pukeutua niihin enemmän. Nykyinen tyylini on sinne päin, mutta en todellakaan pidä itseäni kovin goottina, hevarina ennemmin. Erilaisia goottityylejähän on suunnattomat määrät, enkä uskalla alkaa niitä sen kummemmin erittelemään, koska kuitenkin joku jäisi pois ja antaisin ihan väärän kuvan aiheesta, vaikka jotain siitä tiedänkin. Siksi juuri pidän gotiikasta, sen monipuolisuuden vuoksi. Vaatteet ovat joskus hyvin epäkäytännöllisiä, mutta jösses ne ovat hienoja! Mielelläni pukeutuisin viktoriaanisiin pönkkähameisiin ja kihartaisin kutrini ja tarjoilisin teetä hienosta kalustosta tyylikkäille vieraille takapihallani. Teoriassa hauska ajatus, mutta käytännössä ihan mahdoton, sillä takapihani on viidakoitunut ja sisältää muutakin kuin ruohoa. Lisäksi en omista hienoa teekalustoa (no okei, sen japanilaisen mutta tarkoitan nyt semmoista hopeista kruusatumpaa) ja vaatteeni ovat aina koirankarvojen peitossa, todella tyylikästä.

Ihan kaikesta en pidä goottityylissä, esimerkiksi kaasunaamarit ovat mielestäni aivan kamalia. Jokin niissä herättää minussa pientä pelkoa enkä taatusti viihtyisi niiden kanssa samassa huoneessa. Muut hengityssuojaimet sulatan mennen tullen, voisin jopa itse käyttää joitakin.


Alla oleva asu olisi minusta aivan huippu mainituille teekutsuilleni. Pakko kai tässä on pitää sellaiset joskus, vaikka sitten itsekseen. Naapureille ainakin olisi hupia kun istuisin muovisen puutarhapöytäni ääressä pönkkähameessa ja puputtaisin kakkuja kolmikerrosvadilta ja joisin ruusukupista teetä. Olisikohan ovellani sen jälkeen pari valkotakkista setää?


(kuvat googlen kuvahaku)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti