maanantai 6. syyskuuta 2010

Tyttöjen juttuja


Mustaa pitsiä blogista bongasin taas yhden ihanan nettikaupan, pretty.fi. Kampauspöytääni odotellessa olen ehtinyt haaveilla sen täyttämisestä kaikella ihanalla jo luvattoman monta kertaa. Meikkejä, meikkejä! Ihan niin kuin nykyisellään minulla ei olisi tarpeeksi pakkelia, ehei.


Olen aivan surkea meikkaamaan tai laittamaan hiuksiani, silti minusta on ihanaa omistaa paljon kaikenlaisia tuotteita surkeiden yritysteni tarpeisiin. Onhan se mukavaa meikata ja laittaa kun osaa. Tällainen tumpelokin kokee joskus iloisia onnistumisen hetkiä ja silloin onkin ihan voittajafiilikset. Hyvin tehty meikki kaunistaa ja omalla kohdallani nostaa itsetuntoa väliaikaisesti. Tunnustan olevani kovin mukavuudenhaluinen ja usein jätän pakkelit pussiin, ellei ole ihan pakko näyttää naamaansa ihmisten ilmoilla. (lähikauppaa ei lasketa, huom huom)

Harmikseni olen muutaman kerran eksynyt lähellä olevaan kierrätyskeskukseen ja onhan siellä taas kaikkea kivaa! Ainakin yhden senkin ja hyllyn olisin voinut kotiuttaa saman tien, mutta neliöni ovat rajalliset. Työpiste ja aiemmin mainittu kampauspöytä kun eivät ole vielä löytäneet tietään kotiini. Pakko myöntää että sängyssä paperihommien tekeminen ei ole a) mukavaa, b) käytännöllistä. Varsinkin silloin kun talossa asuu 30kg sylivauvahauva jonka elämäntehtävä on maata kainalossa rapsutettavana tai pahoinpidellä omistajansa rapsutusten toivossa. Hauiksessani on todella ilkeän näköinen mustelma, joka nimenomaan on musta. Sattuuhan näitä.

(kuvat taas kerran Googlen kuvahausta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti