maanantai 20. syyskuuta 2010

Never say DYE!


Värjäsin hiukseni taas vaihteeksi. Tulipa samalla testattua uutta värjäyskappaani joka osoittautui oikein päteväksi keksinnöksi, kiitokset Evelle jonka ansiosta kappa on kylppärissäni. Homma meni yllättävän hyvin ja mielestäni vähemmällä sotkulla kuin yleensä, olen nimittäin todella hyvä värjäämään kaikkea muuta kuin hiuksiani ja väriä löytyy sitten pitkin kylppäriä ja nahkaani. Varsinkin korviini onnistun aina tunkemaan väriä, onneksi olen löytänyt keinon jolla värin saa iholta pois, nimittäin hohkakivellä! (ei ole kovin ihoystävällistä, tiedetään) Tässä kohtaa mainostan käyttämääni väriä, jota kaltaiseni täystumpelokin osaa laittaa tukkaansa ilman katastrofia, nimittäin Schwarzkopfin Coloriste! Loistava keksintö, vielä kun sen kylkeen ilmestyisi merkintä eläinkokeettomuudesta, niin se olisi täydellinen.


Toivon mukaan hiuksistani tuli mustat ja voin olla taas pari kuukautta huoletta. En nimittäin pidä oikeasta hiusväristäni lainkaan, sillä se on tylsä. Pidän mustasta enemmän ja siinä ajattelin pysyä, toki jokin shokkiväri kuten paloauton punainen olisi hieno, mutta se olisi kutreilleni liikaa. Minun tuurillani olisin muutamassa kuukaudessa kalju.

Pakastimeni on syksyn myötä täyttynyt puolukoilla, niitä on ihan hirveästi enkä ole poiminut niistä ensimmäistäkään. Isot kiitokset siitä kuuluu isovanhemmilleni, jotka ovat taas jaksaneet heilutella poimureita, lisäksi samasta suunnasta olen saanut pienen ämpärillisen perunoita. Kyllä kelpaa! Keksin tehdä puolukkajäädykettä, luultavasti vielä leivon joko piirakkaa tai muffinsseja jossain välissä. Pieni kaappipakastimeni on melkein puolillaan puolukkapusseja, lisäksi siellä on useita rasioita mansikoita, ihanaa! Tulevaisuudessa voi olla ihan järkevää hommata arkkupakastin tällä menolla.

Huomenna ajattelin siivota tämän huushollin kuntoon sillä täällä on hirveä sotku, varsinkin koirankarvoja on kerääntynyt taas ahdistukseksi asti. Tunnustan olevani laiska siivoamaan ja usein tartun imuriin vasta kun on ihan pakko ja silloinkin pitkin hampain. Minulla on aina mukamas muuta tekemistä.

(kuvat googlen kuvahaku)

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillut, että ennen värjäystä laittaisit perusvoidetta (aqualan tms) hiusrajaan ja korviin? Mulla ainakin toimii, tosin itse käytän vaaleita värejä, että eivät ehkä niin helposti tartu kuin tummat sävyt.

    VastaaPoista
  2. Pidetään ensi kerralla mielessä, kiitos vinkistä! Joskus jostain luin että vaseliinilla olisi sama vaikutus, mutta tiedä häntä.

    VastaaPoista