keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kotini on luolani

Ventovirin ihanasta blogista bongasin ihanan idean ja olen päättänyt toteuttaa sen omassa huushollissani. (anteeksi V, jos moinen kopiointi loukkaa sinua) Eli sängyn yläpuolelle toteutettu verhohyllyviritys. aivan mahtava! Omani tulee varmasti olemaan aivan karmea räpellys Ventosen vastaavaan verrattuna, mutta yrittänyttähän ei laiteta.

Muutenkin aion hiukan uudistaa kotiani, vaihdan olohuoneen maton, kun rakas Mammi-koirani on hiukan käsitellyt vanhaa juuttipohjaista repimällä siitä pohjaa irti. Lisäksi tämä kyseinen matto varistaa lattialle hiekantapaista murua, oletan sen olevan suorassa yhteydessä pohjamateriaaliin. Joten mattovanhus saa mennä varastoon ja sen tilalle tulee seeprakuvioinen paksu villamatto, joka varmasti sopiikin paremmin kämppääni.

Muutenkin haluaisin kotiini hiukan enemmän synkkyysvivahdetta nykyisen rinnalle. En toki ole vaihtamassa koko kämpän sisustusta mustaksi, vaan ajattelin jotain hillitympää. Punaisesta en luovu enkä ala riehumaan maalin kanssa. Jos nyt ihan ensiksi saisin vaihdettua olohuoneeseen verhot, maton ja makkariin se aiemmin mainittu verhohylly. Luultavasti olen taas lähiaikoina penkomassa kiertiksen uumenissa jos löytäisin sieltä itselleni valtaistuimen olohuoneeseen. Haluaisin punaisen nojatuolin jonka sylistä voisi katsoa telkkaria tai vaikka roikkua koneella.


Kämpän lisäksi vaatekaappini tulee kokemaan radikaalin uudistumisen, sillä aion käydä kamppeeni läpi ja vien varmasti leijonanosan vaatteistani pois. Haluan läjittäin uusia vaatteita ja aion niitä hankkiakin (ja yrittää ommella, paino sanalla yrittää) hiljalleen, huutonetistä olenkin jo bongannut yhtä sun toista kivaa. En ole vielä kertaakaan käynyt siellä löytämättä mitään mieleistä. Harmi vaan että osa tuotteista on hinnoiteltu ihan poskettomasti ja minimikorotuskin on hilattu törkeäksi. En ymmärrä. Juuri nyt olen huutanut itselleni kengät ja kravatin (ellei joku nyt mene ohittamaan huutoani) varsin edullisesti. Jospa siitä alkaisi vaatekaappini uusi ja entistä parempi aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti