tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesä! Loma! Kesäloma!

Se on nyt! Kesäloma!


Tiedossa kaikkea kivaa niin paljon kuin sielu sietää. Ah onnea! Huomenna jos sää sallii, kiertelen onnenhuumassa kaupungilla ja käyn kirjastossa. Kesääni kuuluu ehdottomasti höperöt rakkausnovellit. Olen viimeisenä kolmena kesänä ostanut (nyt saa sitten nauraa, brace yourselves!) Reginan rakkausnovellikokoelman. Hömppä kuuluu kesään! Samoin saatan sortua herkemmin naistenlehtiin, tosin minun pitäisi lukea enempi ruotsinkielisiä kuin englanninkielisiä lehtiä. Tekisi kielitaidolle hyvää.

Pääsykokeiden tulokset ovat vielä arvoitus, sain tänään tietää pisteeni ja verraten viime vuoden pistemääriin, olen ainakin varasijalla. Huih. Menee todella jännäksi. Viime vuonna kokeessa oli 178 osallistujaa, 28 pääsi sisälle. 28 onnekasta on tänäkin vuonna ja osallistujia oli myös melkoinen läjä. Jatkamme jännittämistä.

Huomenna istun täydessä hiljaisuudessa puolisen tuntia, kun monen muun muusikonretkun kanssa istumme korvatulppien valussa. Saan viimein kunnolliset tulpat, jotka eivät hassun hauskasti pullahda ulos kesken kaiken tai satuta korvakäytäviäni, hallelujah!

Mutta nyt nukkumaan. Ihana olla lomalla, olen tämän ansainnut.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti en. :(
    En ehtinyt suorittaa kaikkia kursseja, joten elokuulle jäi tyyliin 5 opintoviikkoa eli ei hirveästi. Juhlin siis siloin, mekko jo odottaa.

    VastaaPoista