keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pränn pränn!

Meillä metelöidään, kun menossa on ikkunaremontti. Ja koska ovi on auki, täällä on kylmä. Jouduin julmasti telkeämään kissat kylpyhuoneeseen, koska muuten ne olisivat karanneet. Eihän se kivaa ole, mutta parempi näin kuin kissat bussin alla.

Eilinen pääsykoe meni ihan mukavasti, nyt jäädään odottamaan miten kävi. Osasin mielestäni vastata ihan hyvin etenkin esseekysymyksiin. Nyt peukut pystyyn, että ovet HuTKiin aukeavat pikku-Phoenixille ensi syksynä! Vielä olisi markkinoinnin pääsykoe ensi kuussa, mutta en ota siitä ollenkaan paineita. Lähtöpisteeni sinne eivät varsinaisesti ole kovin mairittelevat. HuTKiin minulla on selkeä mahdollisuus, sillä lähtöpisteet ovat mielestäni melkoisen hyvät, 23/30. Nyt toivotaan, että pääsen opiskelemaan. Olenhan jo katsellut uusia kouluvaatteita, tyyli ennen kaikkea. (lisää tähän kunnon hekotus)

Tänään en ainakaan remontin aikana tee kouluhommia, sillä ajatus ei kulje ja sormet ovat kylmyydestä sen verran jäykät, etteivät ne oikein tanssi näppiksellä. Kyllä, on toukokuun loppu, aurinko paistaa, pääskyt lentävät taivaalla ja täällä on ihan sairaan kylmä. Olen vyötäröstä alaspäin peiton alla, kun en muuten tarkene, nenäkin on ihan kylmä. Valivali.

Toisaalta, olisin myös päiväunien tarpeessa, luin maanantaina melkein kolme kirjaa pääsykokeisiin ja eilen tosiaan oli se koe. Kävin Inssin kanssa Zeppelinissä hummailemassa ja hauskaa oli, vaikka väsytti. Tänään otan taatusti päikkärit, kunhan nuo remppareiskat saavat työnsä tehtyä. Ihan varmasti. Urakka on luultavasti jo voiton puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti