maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sunny sunday


Aurinko, vasta leikattu nurmi, vettä puutarhaletkusta, rauhallinen kävely koiran kanssa, lintujen laulua, grillausta ja sauna, niistä on hyvä sunnuntai tehty. Tänään jopa tarkeni topilla, ei tarvinut takkia tai hupparia. Ihanaa.

Vielä paljon tekemistä ja kokemista tälle kesälle, hain ison kassillisen luettavaa kirjastosta, oli koirakirjoja, dekkari, romaani, lisää koirakirjoja... Nyt vaan lukemaan. Mielelläni lukisin pihalla auringonpaisteessa mutta, siellä on hirveästi hyttysiä eli sääskiä ja toisekseen en kestä olla auringossa kovin kauaa. Tänään ehti jo tulla huono olo, vaikka olin pihalla vain noin vartin. Kuten sanottu, olen luonnostani hyvin vaaleaihoinen ja palan helposti, joten saan läträtä aurinkorasvan kanssa ja istua varjossa, jossa ne saamarin sääsket viihtyvät. Phyi.
Minun täytyy saada päivänvarjo ja lierihattu.


Odotan kovasti perjantaita, sillä rakas veikkani tulee tyttökaverinsa kanssa kylään ja tiedossa on sushi-ilta, retki Koiteliin ja muuta mukavaa. Ennen sitä olisi viisasta siivota tämä mörskä ja laittaa vierashuone kuntoon. Kummasti tänne kerääntyy karvoja, jännä juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti