maanantai 11. kesäkuuta 2012

Uusi viikko, samat mietteet

Olenpa mukamas ollut reipas tänään. Söin aamupalaksi kaurapuuroa ja loput eilisestä rahkasta (Valion valkoinen), sitten hetken sulateltuani painelin lenkille nelijalkaisessa seurassa. Tunnin kuljeskelin ympäriinsä nautiskellen auringosta ja kotona vielä siivosin keittiötä. Huomenna haluaisin hoitaa olohuoneen, pikkuvessan ja vierashuoneen. Saas nähdä miten siitä urakasta selviän. Ehkä innostun taas tunnin lenkille. Haluaisin niin elää terveemmin ja asua kivemman näköisessä kämpässä (sekä haluan paljon uusia vaatteita, oink!)Olenkin jo hiukan katsellut henkan vaatteita sillä silmällä, ehkä muuallakin olisi kivoja rytkyjä. Harmikseni kaksi ihanaa mekkoa on jo mennyt toisiin kaappeihin, tsöh. Mutta eiköhän minulle löydy jotain muuta kivaa... Kjäh kjäh.

Olen innostunut mussuttamaan rahkoja, joten testissä on nyt uudet ProFeelit, jotka sopivat kaltaiselleni laktoosi-intolerantikolle. Huomenna ensimmäinen lusikallinen. Turkkilaista/kreikkalaista jugurttia on myös lautasella usein, tosi monipuolista mömmöä, kelpaa elukoillekin. Kyllä, meillä elätit saavat nuolla lautaset ja joskus koirille annetaan ruuantähteitä, esim. pastaa. Ei ole kukaan karvanaamoista valittanut. Etenkin Laku ja Naksu ovat todella kaikkiruokaisia, mielestäni kovin epäkissamaista. Eikö kissan pitäisi olla kivuliaan nirso ja nyrpistellä melkein kaikelle?


Innostuin kesän kunniaksi lakkaamaan kynteni keltaisiksi. Jostain syystä käyttämäni lakka on ihan hirveää lirua, eikä koskaan levity tasaisesti. Onneksi näyttää kauempaa hyvältä.
Muistin tänään kauppareissulla ostaa vedenkestävää ripsiväriä, kerrankin. Muut jutut, mitä päivällä mielessäni luettelin ostoslistalle, unohtuivat autuaasti. 

Ehkä vielä nettikauppoja ja sitten nukkumaan. Avokkiarmas hoitakoon koiraväen iltapissatukset, kjäh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti