torstai 21. kesäkuuta 2012

Midsommar

Hoo, juhannus! Huomenna siis Opelin keula kohti kotikylää. En malta odottaa, olen tosi läheinen perheeni kanssa ja on hauska nähdä mitä vanhemmat tuumaavat Niiskusta.

Koska ensi viikolla juhlitaan, värjäsin hiukseni. Se siitä mukamas punaisesta tukasta. Sinimustaa kehiin! Tulipa värjättyä taas korvat ja niska samalla kertaa. Kokeilinpa sen myötä useita eri keinoja värin poistamiseksi nahastani, fairy toimii aivan loistavasti! Vielä jäi korviin väriä, mutta eiköhän siitä eroon pääse.


Ensi viikolla kotiutuu Henkan paketti, mansikkamekko ja muuta kivaa. Yleensä pukeudun mustaan, mutta mansikkamekon kohdalla kontrolli petti täysin. Siis valkoinen puuvillamekko, jonka kuviona vihreää köynnöstä ja tietty punaisia mansikoita, uijuijui! Tunnustan, että pakettiin eksyi myös valkoinen toppi, jonka etumusta koristaa iso kesäisen värikäs perhonen. Muut vaatteet sitten olivat mustia, hame ja housut. Sorruin lökäpöksyihin, halusin rennot ja ehdottoman mukavat housut, joilla pärjää viileämpinä päivinä. Tiedä sitten ovatko ne oikeasti sellaiset.

Kiva kun Inssin loma alkoi, joten pääsemme viettämään aikaa yhdessä. Mitään suuria suunnitelmia emme ole tehneet, jos pääsisi reissuun loman aikana, niin se olisi tietty huippua. Mutta hyvä on olla kotonakin ja tutustua paremmin kotikaupunkiinsa. Eilen kotiutimme vitosella Cittarista piknikviltin, joten ainakin sellaiselle pitää päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti