torstai 1. joulukuuta 2011

Because sulla on rumimmat kuteet ja pisin naama!

Joulukuu! Kohta on aatto!

Viime yönä sai jopa nukkua, Mammin kiusaksi on tuullut taas ja eilinen sekä toissapäivä olivat melko raskaita. Valvoin niiden välisen yön Mammin kanssa, kun toinen pelkäsi ihan mahdottomasti. Siltä yöltä jäivät unet vähiin, onneksi sain aamulla nukkua muutaman tunnin. Eilen olinkin aika väsynyt, kun kävin koululla pikapikaa palauttamassa tehtäviä. Onneksi viime yö oli rauhallinen ja tänään koira on vaan nukkunut. Parin päivän panikoiminen ottaa ilmeisesti voimille.

Tänään pitäisi siivota. Phui. Huomenna saamme vieraan, äitini tulee yökylään ja käymme yhdessä shoppailemassa joululahjoja. Ei ole oikein kotikylässä samaa tarjontaa kuin täällä, asukkaita kotopitäjässä 20 000 ja täällä Uleåborgissa rapiat 142000. Pienehkö ero. Onneksi tässä on koko päivä aikaa siivota ja järjestää, illalla on poikkeuksellisesti bänditreenit, kun maanantaina ei ollutkaan.

Pikkuhiljaa, tiskari hyrskyttää astioita, kohta laitan ekan koneellisen pyykkejä pyörimään. Sitten pitää vielä imuroida, pestä lattiat ja vessat, pyyhkiä pölyjä. Ei varmaan tekisi pahaa näyttää juuriharjaa kylppärille ja saunallekaan. Katsotaan miten tässä ehtii. Pitää hiukan varoa ettei riehu, kun selkä on oireillut ja eilen podin melko rajua migreeniä. Hiljaa hyvä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti