lauantai 17. joulukuuta 2011

Tinsel and baubles

Arlandan sähkökatkon vuoksi sain miehekkeeni kotiin 12h myöhemmin. Otimme yhdessä pienen varaslähdön jouluun ja kokosimme muovikuusen ruokasaliin. Minulle jäi koristelu-urakka ja ne koristeet loppuivat kesken, kuten arvasin. Lisää köynnöstä!

Muovikuusen kokoaminen oli yllättävän helppoa, jopa oksien taivuttelu, vaikka naarmuja tulikin koko rahan edestä. Lisäksi eilen avatessani pelikaappia (olohuoneen pieni, josta on ollutkin jo puhe) putosi rikkaimuri suoraan syliin ja peukkuhan siinä jäi alimmaiseksi. Joten eilisilta meni käsi omatekoisessa paketissa ja peukaloparka joutui vielä nojaamaan lastaan, jonka väkersin pikapikaa pahvista. Tänään olen sinnitellyt ilman sitä, mutta voi olla, että joudun turvautumaan siihen uudestaan, vielä aristaa sen verran. Onneksi ei mokoma murtunut!

Nyt kun sain mieheni takaisin, niin tänään lämmitetään saunaa, syödään hyvin ja ollaan vain ihan kaksin. Tosin kaupassa pitää käydä, samalla on ihan pakko ostaa lisää köynnöstä kuuseen. Latvatähteä pitää ihan erikseen kehua, se on tosi kaunis, kimaltava hopeanvärinen Weisten filigraanitähtönen, jonka keskellä kimmeltää iso strassimöhkäle. Muuten koristeet ovat puna-hopeita, yksi köynnös piti olla pronssinvärinen kun Inssi niin halusi. Voi mun miekkosta.

Maanantaina olisi vuoden viimeinen tentti ja parit palaverit, sitten voi hyvillä mielin paeta joululomalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti