maanantai 5. joulukuuta 2011

Meidän perheen viikonloppu ja ruokajuttuja

Olipahan melkoisen tapahtumarikas viikonloppu!

Äitini tuli perjantaina käymään ja samana iltana kipaistiin tyttöjen kesken Säästökuopassa, kun mun piti hakea kissanruokaa. Samalla nappasin mukaan vähän ruokaa ja saunajuomia. Minulle alkoholiton siideri, Inssille tölkki olutta, äiti otti siiderin ja lonkeron. Ilta menikin saunoessa ja höpötellessä. Kovan tuulen takia Mammi oli taas paniikissa ja sitä on kestänyt iltapäivälle.

Onneksi aiemmin päivällä hain apteekista Serene UMia, joka on oikea taivaanlahja! Nyt on rauhallinen koira ja tuulikin on laantunut.Lauantaina kävin äidin kanssa aamulenkillä ja sitten suuntasimme keskustaan shoppailemaan. Oli aivan älyttömän hauskaa! Kierreltiin kauppoja ja käytiin herkuttelemassa Kauppuri 5ssä. Löysin lahjan kummipojalle ja Inssillekin pari, mutta enpä kerro mitä. Harmi, kun äiti lähti jo lauantaina, olisin mielelläni shoppaillut koko päivän ja viettänyt laatuaikaa mamman kanssa.

Tänään käytiin aamupäivällä koirapuistossa, jossa emme viihtyneet kovinkaan kauaa, kun satoi räntää. Sen verran tuli käytyä kaupoilla, että ostettiin pihalle led-puu, kuusenkynttilät, joku valonauha ja ruokaa. Inssi-muru laitteli valosarjoja sisälle ja ulos kissojen suosiollisella avustuksella. Naksu yritti syödä niitä ja oli hetken valopää sininen ledi suussa.

Huomenna pitää käydä asioilla ja kaupassa. Ääk. Kuitenkin kansa on taas käsittänyt, että maailmanloppu tulee ja on pakko rynnätä suu vaahdossa ostamaan säilykkeitä. Oma vikani, kun en keksinyt ruokaa Itsenäisyyspäivälle. Huomenna sitten kärsin muiden mattimyöhästen joukossa. Enkä oikein vieläkään keksi mitä tarjoilen juhlapäivänä. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti