keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Snip, snip, snip!

Sain toissapäivänä primitiivikohtauksen. Otin sakset käteeni ja leikkasin vajaa 15cm kuivaa koppuraa. Alakerran pienen vessan vielä pienempi pesuallas oli täynnä oranssinkirjavaa hamppua. Minulla on nyt ilmeisesti polkkatukka. "Long bob". Arvarkaapa osaanko laittaa tätä vieläkään?

Tämä päivä on mennyt valtaosin pilalle päänsäryn takia. Onneksi se helpotti samoihin aikoihin kun avokkini ilmestyi kotiin sorvin äärestä. Käytiin sitten nopsaan Säästökuopassa ja Lidlissä, nyt hypistelen jo ihan antaumuksella joulukoristeita, jos vain suinkin voin. Vielä pohditaan mistä revimme meille joulukuusen. Ostin eilen muuten Puuilo-halpakaupasta Gliss-sarjan sampoon, hoitoaineen ja tehohoidon. Jos tämä kuiva korpputukka vähän elpyisi. Glissin hoitosuihkeesta olen tykännyt, katsellaan mitä nuo muut saavat aikaan.

Yritin ottaa tästä uudesta tukasta kuvaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Höh!

Mainostan vielä, että sain eilen ihan oikeasti oman auton. Toinen pirsseistämme on nyt virallisesti minun kiesini, minusta tuli Opel-kuski. Karvanopat jo heiluvat ikkunassa, muah hah haa.

Sorruin vielä töllistelemään HenkkaMaukan sivuille, kuolattuani ensin kuvaston tuotteita. Melkein, vain melkein, tilasin. Haluuuuun uuusia vaaatteeeiitaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti