sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Funny haah haah

Kävin eilen äitini, tätini ja kälyni (eli pikkuveikan tyttiksen) kanssa katsomassa stand-upia teatteri Riossa. Minä olin kuskina! Oli tosi hauskaa, esiintyjinä oli Mikko Vaismaa, Riku Sottinen ja Anitta Ahonen. Sai nauraa koko rahan edestä, Anittan jutut oli välillä melko härskejä, mutta ei se menoa haitannut. Käväistiin esityksen jälkeen vielä uudessa Pivo-baarissa. Ennen kartsalle lähtöä herkuttelimme Kauppuri 5:sen hampurilaisilla ja oli joukossa parit salaatitkin. Harmi, että jostain syystä ranskalaiset dippeineen olivat jääneet paketista pois, ne ovat niiiiin hyviä. Mutta sattuuhan näitä, oli vielä kiireinen ilta siellä päässä. Eikä Kauppuri mene boikottiin, liha on heikko niiden ruokien edessä, ah voih ja nam.
Kuka muka voisi vastustaa tällaista?!


Tänään soittelin isälle, kun en päässyt käymään. Kuvattiin eilen illalla video jossa Inssi soitti kitaraa ja minä lauloin, biisinä Bon Jovin It's my life, akustisena versiona. Kuulemma iskä oli tykännyt ja kiitteli kovasti.
Pohdiskelinkin avokkini kanssa, mahtaako huomenna olla täytekakkuja tarjouksessa. Maistuisi tälle syöpölle.

Huomenna ei ole bänditreenejä, kun rumpalimme on jossakin päin Jenkkilää. Tiedossa puuhakas viikko muutenkin, viikonlopun kivana bonuksena siivotaan! Ääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti