perjantai 25. marraskuuta 2011

Keikkapäivä!

Jihuu, se on keikkapäivä tänään. Tunnin päästä alkaa roudaus ja ysiltä aloittaa eka bändi (Inssi soittaa siinä bassoa). Meidän pumppu nousee lauteille tuntia myöhemmin.

Eilen vietin kauneusiltaa, makasin oikosenaan saunan lauteilla, laitoin aromaterapeuttisen naamion, tein mani-pedin ja tänään laitoin lakat kynsiin. Lisäksi koitin elvyttää korpputukkaani tehohoidolla. Olipa todella rentouttavaa pötkötellä sohvalla naamio kasvoilla, koko kroppa hemmoteltuna ja katsoa Ritari Ässää. Saunan lämpö rentoutti niin hyvin, että uni tuli melkein siinä paikassa. Kurkkuviipaleet unohdin silmien päältä, heh heh.

Tänään ei meikata, eikä laiteta hiuksia ennen iltaa. Myös vaatetus on mukava, melkein verkkaritasoa. Illalla saa kähertää ja paklata, seistä kuumalla lavalla valojen porottaessa naamaan ja jalassa korkokengät, mäsät nilkkani kirkuvat armoa jo nyt.

Minun piti viedä karvalapsi koirapuistoon riehumaan, mutta sataa vettä. Prinsessa Mammi ei astu ulos jos taivaalta tulee mitään vettä muistuttavaakaan. Siellähän kastuu, hyihyi. Enpä minäkään tykkää sateessa tarpoa. Mielummin oleskelemme sisällä Mame ja minä, kumpikin omalla sohvallaan. Kyllä, meillä on koirasohva. Se on Inssin vanha kankainen sohva, joka on nyt vain ja ainoastaan koiran käytössä. Ihmisille on oma kulmakolossinsa. Lisäksi Mammilla on oma tyyny, Ikean punainen sydän joka halaa, se on saanut sen äidiltäni ja se on Mamen Tärkeä. Kuten kissanpentu Lakun lähes karvaton leluhiiri, jonka neiti on omatoimisesti pessyt pari kertaa vesikipossa. Laku on jo pieni julkkis lähipiirissä tempaustensa johdosta.

Illan vaatteet ovat melkeinpä jo valittu, vielä en ole varma laitanko hameen vai housut. Pitää katsoa millainen lava on keikkapaikalla, se määrittää jo helman pituutta kovasti, samoin lavalle vievät portaat. Hyvillä fiiliksillä tässä ollaan, odottavat tunnelmat. Tiedossa hauska ilta, se on varma.

Vielä kun oppisin tekemään kravattisolmun, en vain osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti