lauantai 26. marraskuuta 2011

Myrsky repii puita

Vielä myrskyää, yksi lyhty on mennyt päreiksi, sen jämiä oli pitkin pihaa. Se siitä sitten. Onneksi oli muovia, eikä lasia. Meni niin siisteihin palasiin, eikä kenenkään tassuihin. Mammi-parka pelkää.

Kauppareissulle puin hameen ja kauluspaidan ylle, koitin saada pörröistä tukkaani asettumaan ihmismäisesti hiuspannan avulla. Ostin noin reilu viikko sitten Henkalta eurolla samettisen mustan hiuspannan, jonka koristeena on suuri rusetti, asettuu pään sivulle. Tuli mieleen liiankin kanssa lolita-tyyli, jota en harrasta. Hameista ja mekoista olen innostunut viime aikoina. Aika usein ylläni onkin nykyään joko pottusäkiksi nimittämäni Henkan mekko tai joku muutamasta hameestani. Pottusäkki on mukava, jos siinä olisi taskut, se olisi täydellinen. Ehkä painonpudotuksella on osuutta asiaan, kun kehtaa hyvillä mielin pitää hameita, pillifarkkuja ja jopa legginssejä. Vaatekaappiini saattaa mahtua vielä muutama uusi vaate. Onhan tytöllä oltava vaatteita.



Ehkä voisin näin julkisesti luvata panostaa ulkonäkööni enemmän, kun meikkipussini pursuaa yhtä jos toista. Varsinkin luomivärejä on kertynyt ihan uskomattomia määriä, samoin kaikenlaisia huulimaaleja. Laulaessa en käytä mitään huulimeikkiä, väri hinkkautuu mikrofonin ritilään alta aikayksikön. Mutta muuten voisi olla ihan paikallaan käyttää niitä huulimaalejakin, kuin antaa niiden homehtua meikkipussin uumenissa ja heittää ne lopulta menemään. Menee tuhlauksen puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti