sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Onpa ihanaa olla tyttö!

Jes! Eksyinpäs model's own:in sivuille ja hurmaannuin kynsilakoista. Niin kuin noin 30 pulloa ei olisi tarpeeksi. (eikä muuten olekaan!) Olen huomannut että ne vaan päätyvät hyllyyni ja mitä kummallisempi väri, sen parempi. Nyt on menossa sini-vihreä kausi, tällä hetkellä kynteni ovat smaragdinvihreät. Ihanaa.

Koska työssäni myyjänä en jaksa/viitsi/halua käyttää voimakasta meikkiä, se suttaantuisi alta aikayksikön ja ei välttämättä ole kovin fiksua mennä mustissa kajaleissa töihin, niin lakkaan kynteni vaikka vihreäksi. Väriä elämään! Tälle iltaa varmasti teen itselleni pikamanikyyrin ja vaihdan vihreän johonkin muuhun. Varpaissa kimaltaa hopea. Hauskan näköiset. Kivaa pientä tyttöilyä ennen uutta viikkoa. Tiedossa 4 ja puoli päivää töitä ja sitten pääsee juhannuksen viettoon. Kuten aina vietän jussin kotipuolessa perheen kesken. Seuraavalla viikolla onkin sitten se muutto! Hui! Kylläpä aika rientää. Sisustuksen osalta homma on aika selvä. Tiedän miten huonekalut sijoitan ynnä muuta. Makuuhuoneeseen tulee pieni laittautumisnurkkaus näillä näkymin.

Uudesta kodista tulee mukavan rento paikka. Varmasti asukkinsa näköinen. Yritän siivota siellä vähän ahkerammin kuin tässä yksiössä. Tosin tänään tiskasin ja pesin pyykkiä kuten aioin. Kävin koirien kanssa puistoilemassa ja pöllönpoikaseni saivat juosta sydämensä kyllyydestä. Harmi että ruoka ei onnistunut niin hyvin kun ostin broilerin paistisuikaleita. Yäk. Tästedes ostan niitä filesuikaleita vaikka maksavatkin pikkuisen enemmän. Tai ostan soijasuikaleita. Mutta paistisuikaleita ei enää ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti