maanantai 21. kesäkuuta 2010

Pakkaus aloitettu

Huzzah!
Peräti kaksi laatikkoa pakattu! Ja piskuinen kirjahyllyni tyhjeni täysin. Toivotaan että saan hommattua kaikille leffoilleni laatikot, hyllyyn ei mahdu enää yhtään. Yksi laatikko olisi vielä ja sen pakkailen tämän viikon aikana, toki hommaan lisää laatikoita. Muuttomatka ei ole kovin suuri, joten kaiken pitäisi sujua hyvin. Liinavaatteet menevät samaan läjään astioiden kanssa ja vaatteet nakkaan julmasti jätesäkkiin.

Uuden asunnon sisustus alkaa hahmottua. En siis tule tänäkään vuonna Haaparannan Ikeasta tyhjin käsin kotiin. Ostoslistalla on lamppu, matto, lakanoita, purkkeja ja purnukoita. Huonekaluja en ala raijaamaan rajan takaa vaan joko ostan naapurin kierrätyskeskuksesta tai sosialisoin vanhemmiltani. Kodissani on siis useampaa puunsävyä, eikä se välttämättä ole tyylipuhdas (liekö edes tyylikäs), mutta minä viihdyn. Vielä tämä viikko ja sitten se alkaa, The Muutto.

Ennen muuttoa hoidan juhannuksen pois alta ja siinä hommaa onkin kun on kaupassa töissä. Huomisesta eteen päin saa painaa niska limassa hommia kun tavaraa tulee ja ihmiset ostavat hulluna, sillä perisuomalaiseen tapaan pyhien jälkeen ei ole elämää ja ruokaa on hamstrattava. Mikäs siinä, onpahan minulla tekemistä (ja muullakin henkilökunnalla). Tänään oli hetkittäin hiukan pitkäveteistä kun ei ollut kuormaa mitä purkaa ja hyllyttää. Kunnialla selvitty siitäkin. Toivotaan että loppuviikko menisi nopeasti ja ilman suunnatonta riehumista töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti