keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Odottavan pitkä aika

Vielä odotetaan ja purraan kynsiä, tosin odotukselle on tullut takaraja. Eli tulevana perjantaina tulee viimeistään kutsua toiselle kierrokselle jos tulee. Tavallaan helpottavaa, ettei tarvitse sen pidempään olla epätiedossa. Hiukan pelottaa jännityksen ohessa tuleeko sitä kutsua ja mitä sitten jos ei tulekaan. Kiitos taas läheisilleni, jotka jaksavat tsempata ja kannustaa, sekä jännittää kanssani, olette niin hurjan ihania!

Tämä viikko on mennyt palautuessa ja palautellessa kroppaa entiseen. Suomeksi olen siis mennyt aiemmin nukkumaan, syönyt aika helkkarin paljon enemmän sekä fiksummin, käynyt lenkillä koirien kanssa ja ihan vaan levännyt muuten. Tänään myös tein rohkean liikun ja menin salille. Ai hyvänen aika kun teki hyvää! Tein käsitreenin varovasti, mutta aika pian huomasin että kestää tehdä samoilla kuin ennenkin. Painot eivät päätä huimaa, koska olen vielä aloittelija ja tauko on ollut pitkä. Hiki tuli kuitenkin ja ainakin yhteen liikkeeseen uskaltanee napata pari kiloa lisää tankoon varmaan aika pian. Pitää kuitenkin koittaa malttaa ja jumpata kiertäjäkalvosinta erikseen, sillä ei todellakaan nappaa taistella sen kanssa enempää,

Kuvassa meikäläisen pulkannaru treenin jälkihöyryssä, vielä saa kasvaa!

Tavoitteet treenin ja muun suhteen ovat olleet nyt mielessäni, olen tehnyt paljon ajatustyötä sohvalta käsin. Kroppaparka on tukossa ja huutaa lepoa, sitä sille suotakoon. Toki liikettä unohtamatta, koirat pitää käyttää ja nyt sali kutsuu entistä äänekkäämmin. Täydet pisteet siihen suuntaan, puhtaudesta on huolehdittu erinomaisesti, kuten aina, ja tarjolla oli runsaasti käsidesiä, puhdistusainetta ja jokainen kanssatreenaajistani muisti siivota jälkensä, ihan mahtavaa! Totta kai suihkin itsekin ja pyyhin välineet käytön jälkeen, sekä suojasin penkin isolla (puhtaalla) pyyhkeellä. Käytin myös pitkähihaista treenipaitaa lyhythihaisen sijaan, sekä iskin vielä lippalakin päähän imemään hikipisaroita päälaelta. Arvatenkin infrapunasauna oli pois käytöstä, ymmärrettävää ja hiukka harmillista. Rakastan infrapunasaunaa, se on salireissujeni loppuhuipennus.

Kävi mielessäni tehdä treenikama ja -vaatepostaus, koska juuri eilen kävin ostamassa pari pitkähihaista treenipaitaa. Ostan myös urheilukaupasta alushousuja, mutta niitä en aio esitellä. Mutta trikoot, paidat ja kengät voisivat olla jonkun postauksen aihe, niitä on kertynyt muutamat tuonne kaappiin. (tuli mieleen että voisi ostaa tylsästi sukkia seuraavalla reissulla, ne kun on aina joko rikki tai hukassa) Mitään kalliita ja superteknisiä kamoja komerostani ei löydy, vaan ihan perussettiä, eli eri kauppojen ja merkkien valikoimista urheiluosastolta. Salikenkäni ovat itse asiassa oikeasti juoksulenkkarit, samanlaisia käytän koiria lenkittäessä. Kyllä, omistan kahdet lähes identtiset kengät! Salikengät taitavat olla next generation-painosta, sekä väriltään hieman kirkuvammat kuin ne jota käytän lenkillä. Lenkkitossut ovat myös pari vuotta salikenkiä vanhemmat. Näillä mennään toistaiseksi. Kunhan harrastus etenee ja pääsen kunnolla vauhtiin, niin voin harkita The Oikeiden Punttikenkien hankkimista.

Tulevaisuudessa on tiedossa siis postauksia treenikamoista, ehkä myös -välineistäkin, sekä mieleeni juolahti valottaa hieman mitä tungen suuhuni optimitilanteessa. Jos koulupaikka irtoaa, niin tiedossa on sitten vaatekaapin päivitystä tulevaa varten. Myös koirat ansaitsevat huomionsa, sillä heistä ei olekaan ollut juttua pitkään aikaan ja rivit ovat harvenneet espanjalaisteni poistuttua keskuudestamme. Kissoja on myös yksi vähemmän diktaattori Pullan poismenon myötä. Koirat, etenkin Kita, ovat hyvin suosittuja instan puolella, tykkäyksiä satelee kun karvakuonot valtaavat alaa.

Nyt palauttelevalle lenkille mainittujen elikoiden kanssa ja odottamaan tulisiko se kaivattu maili. Aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti