lauantai 16. toukokuuta 2020

Lepoa ja liikettä

Jännitys tiivistyy! Pääsykokeiden ensimmäinen vaihe on virallisesti päättynyt, ainakin ennakkotehtävien palautuslinkki napsahti perjantaiaamuna kiinni. Itse palautin omani tiistai-iltana pienen säätämisen jälkeen. Nyt vain odotetaan ja toivotaan parasta, pitäkää tekin peukkuja siellä!

Viikonloppu on alkanut siis mielenkiintoisissa tunnelmissa. Nyt on myös palaudun fyysisesti rankasta koetuksesta, eli portfolion vääntämisestä, sillä karsin rajusti yöunista, ja stressin (sekä vähäisen levon myötä) keho on mennyt säästöliekille ja on aivan tukossa. Eli suomeksi nyt unta palloon, mutta myös liikuntaa ja oikeaa ravintoa. Stressaantuneena heitän ihan ensimmäisenä syömästä, ja sehän ei ole fiksua. Joten nyt kunnon ruokaa lautaselle säännöllisesti ja vettäkin saa juoda.

Lauantain lounas, rehuja, tagliatellea ja kastike kananjauhelihasta. Ihan jees.

On kyllä ollut tohinapäivä. Kävin koirien kanssa hyvän lenkin, kiersin turkasen paljon kauppoja, perus ruokaostosten lisäksi kävin koluamassa Ideaparkista Elpulle ja Brucelle sukkia sekä alusvaatteita. Mokomat kasvavat niin hirveää kyytiä! Stadium Outletiin jätin aika kivan collarin, se ei nyt istu budjettiini, joten odotellaan parempaa päivää. Sorruin kylläkin Arabian Esteri-mukiin vaaleanpunaisena, olen himoinnut sitä kippoa jo toista vuotta! Se oli materiamuotoinen kiitos minulta minulle jaksamisesta portfolion kanssa, toki suurin kiitos kuuluu läheisilleni, joiden tsemppaus on pitänyt päätäni pinnalla. Joten vielä iso kiitos heille kaikille, ihanaa kun elämässäni on niin paljon huipputyyppejä! Jospa pian päästään iloitsemaan opiskelupaikasta ja tulevasta urakoinnista opintojen parissa.

Jospa aktivoituisin ihan oikeasti täällä blogimaailmassakin. Olen miettinyt koko hoidon aloittamista alusta, pitäisikö sitten perustaa kokonaan uusi blogi (ja panostaa siihen!) vai jaaritella täällä kuten ennenkin, uudistusten jälkeen? Vanhimmat tekstit ovat jo oikeasti vanhaa settiä ja elämäni on täysin erilaista kuin silloin, taidan myös olla muuttunut niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Pitää laittaa mietintämyssyä päähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti