keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Elämä on ihanaa, onhan?

Enää viikko opiskelun alkuun, iik ja apua. Jännittää niin vietävästi, ihan kuin olisi menossa isolle keikalle, eli positiivista jännitystä vaan. Ja hiukan paniikkia kylkeen.

Maanantaina vietin yksinhuoltajapäivää, eli Inssi oli myöhään iltaan omilla teillään ja minä kotona lasten kanssa. Päivä meni oikein kivasti, mitä nyt päivällinen oli hiukan liian kauan uunissa kun olin hoitamassa Brucea päiväunille. Onneksi palohälyttimet eivät alkaneet huutaa ja ruoka ei palanut.

Kävin taas kirpparilla ihmettelemässä ja löysin kerrankin itselleni vaatetta, risti seinään!
Farkut kolmella eurolla, kirjoja taas löytyi jopa neljä ja Elpulle talvikengät. Koko läjä maksoi 14€, eli halvalla taas päästiin. (älkää huomatko sotkua kuvissa)


Tänään pakkaan laukut, eli menen pitkän viikonlopun ajaksi käymään lasten ja koiraosaston kanssa vanhemmillani. Bruce huolehti viime yön herätyksistä hiukan liiankin ahkerasti, joten olen ehkä hiukan väsynyt.

Viikonloppuna tuli käveltyä kilometrikaupalla, sunnuntaina tein uuden ennätyksen ja talsin kokonaiset 6 kilometriä hiki päässä ylipukeutumisen vuoksi kertarykäisyllä. Oli mukava huomata että jaksoin ilman hengenahdistusta ja fiilis oli tosi hyvä. Hämäykseksi kuvat ihan eri reissulta, mutta saattepa nähdä meidän silmäpuolen.Inssi ja lapset ovat jatkossa tulossa mukaan pitkille lenkeille, joten tiedossa koko perheen tekemistä ja ihmettelyä. Oli myös puhetta keskustassa pyörimisestä joku päivä, kun viimeksi siellä ihmetellessä oli tosi kivaa, vaikka Elpun ilmapallo karkasikin ja se harmitti jonkin aikaa. Mutta elämä jatkuu ja tyttö itse tuskin edes muistaa koko palloa. Pitäisi myös käydä Tigerissa ja Granitissa, huomasin molemmissa liikkeissä olevan kivoja säilytysjuttuja sun muuta sälää, jolla voisi hieman piristää tulevaa opiskelusoppeani. Kuten sanottu, kunnollinen työvalaisin olisi nyt ensimmäisenä hankintalistalla. (ja taas jännitys nostaa päätään niin että mahaa vääntää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti