lauantai 27. joulukuuta 2014

The most wonderful time of the year

Aatto tuli, aatto meni. Aattona oli kivaa, muutenkin joulu on ihana. Sullouduimme siis perheen kesken aattona autoon heti Lumiukon, riisipuuron ja joulurauhan julistuksen jälkeen. Pakkasta oli hirveesti, aamulla -24 ja lähtiessä -19. Ei tykkää astmakeuhkot. Kotipuolessa ehdittiin hetki hengähtää, kunnes taas mentiin, veikalle ja kälylle syömään siis. Oltiin äidin kanssa mukamas hienona ja laitoin oikein mekon päälle, meikkiä naamaan ja helmet kaulaan. Elpu edusti punaisessa samettimekossa ja hurmasi kaikki taas. Ruoka oli sairaan hyvää ja seura loistavaa, kuten arvata saattaa. Kotitalossa saunottiin ja löylynraikkaina jaettiin lahjat. Olin ollut vissiin aika kilttinä. Paketeista paljastui mm. Polar Loop, suklaata, pörrösukat, kynsilakkoja... Loop on kaikkein kryptisin lahjoista, opettelen vielä sen kanssa olemista ja aika masentavia lukuja se pukkaa. Plää!

(kuva: Polar)

Ehkä huomenna salille, maanantaina ei pääse. Siippa lähtee Rovaniemelle työmatkailemaan pariksi päiväksi, joten olen Elpun kanssa kaksin. Siinä tulee varmasti tekemistä, luulen. Kerään siis voimia, heh, oikeammin lämmittelen, nytkin sormet ovat aivan jäiset ja jäykät. Hyi.

Uuden vuoden osalta kaikki on vielä auki, syödään hyvin ja ammutaan parit raketit. Mutta mitä syödään, missä ja kenen kanssa? Saa nähdä, vielä ehtii pari päivää pohdiskella. Ennen sitä vietän laatuaikaa perheen pienimmän kanssa, on se niin ihana napero. Tänään keksi ilmaisun "ta-daa". 

En muuten aio alkaa millekään kaalikeittokuuripaastolle kun vuosi vaihtuu, jatkan samaan malliin ja koitan päästä sinuiksi Loopin ja uudenlaisen arjen kanssa. Elpun hoitopaikkaan tutustuminen on maanantaina ja hoito alkaa loppiaisen jälkeen. APUA. En ehkä kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti