lauantai 3. tammikuuta 2015

Ei siis Heka!

Oletteko muuten huomanneet blogipostausten otsikoissa jotain jännää? Kyllä, ne ovat useimmiten laulujen sanoja. Pointsit jos tunnistitte biisit ilman googlausta.

Ajatusoksentaminen vaatii tänään tämmöisen postauksen, joten pitäkäähän kiinni.

Ekaksi ärsytys, koti on kuin pommin jäljiltä ja tänään mukamas siivoan (ja kiroilen samalla kuin merimies). Imen sisustuksellista inspiraatiota blogeista ja toivon mukaan saan jotain aikaankin. Meille muutti suunnattoman kaunis musta keinutuoli anoppilasta, se majailee yläaulassa ja on vissiin aika vanha, sekä vaatii hieman liimaa. Lisäksi ostin Sen Hyllyn, eli String Pocketin valkoisena. Joululahja minulta minulle, tai jotain.

Ilman maalia ja tapettia ei tästä mörskästä tietenkään saa julkaisukelpoisen kaunista, mutta jos pieni raivosiivoaminen auttaisi pahimpaan kaaokseen. Yläkertaan pitäisi tehdä useamman toiminnon yhdistävä tila ja parista huoneesta voisi raivata vaatekaaosta. Yläkerralla ei sinänsä ole kiire, koska siellä ei paljoakaan oleilla tällä hetkellä, joten sen kanssa voi edetä hyvinkin rauhallisesti. Mutta ne vaatevuoret...

Niistä poikii seuraava ärsytys, joka tavallaan liittyy ensimmäiseen. Eli ne helkkarin vaatekasat, jotka vaan ovat ja kasvavat, mutta kuitenkin vaatehuoneessa on samanlainen maailmanlopunmeininki kuin muualla. ARGH! Eli ei riitä pelkkä vaatevuorten läpikäyminen, vaan myös vaatehuoneessa täytyy tehdä "jotain". Huokaan jo etukäteen erittäin raskaasti. Siihen urakkaan tarvitaan aimo annos sopivaa kiukkua, fiilistä ja paljon hyvää musiikkia. Olen myös tutustunut kapselivaatekkaappiajatteluun, kerron siitä kohta.

Joudun myös hieman syömään sanojani. En aio alkaa laihdutuskuurille, vaikka kilojen karistaminen tekisi taatusti hyvää. Mielummin pyrin syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän. Kun kerta ranteessa kiikkuu se aktiivisuusranneke. Pakko tehdä jotain että selkä pysyy kunnossa (kuten loputkin tästä ruhosta) ja näytän joku kaunis päivä helvetin hyvältä. Mutta en todellakaan ala millekään kuurille! Ei siis tätä, jos vaan mahdollista:Huh. Jospa siirryttäisiin mukavampiin asioihin? Aloitetaan vaikka siitä kapselivaatekaapista. Sama ajatus kuin 33-haasteessa, eli käytössä vain rajattu määrä vaatteita, jolla mennään tietty aika. Siihen ei lasketa urheiluvaatteita, alusasuja eikä sukkia tai kotiverkkareita. Itse en myöskään laskisi keikkavaatteita, kun ne ovat sen verran omanlaisiaan. Ajatus on aika hauska, auttaisko se oman vaatekaaoksen hallinnassa? Ainakin voisi taas käydä läpi niitä kamppeita ja jatkossa olla hyvinkin kriittinen siitä mitä tarvitsee. Ostin muuten uusia vaatteita alennusmyynneistä ja luultavasti ostan lisää... Anteeksi pankkitilini.

Siitäpä päästään tämän vuoden tavoitteeseeni, en nimittäin aio ostaa yhtäkään täysihintaista vaatetta vaatekaupoista. Ostan tarvittaessa kirpparilta, alennusmyynneistä sun muista, mutta ei ilman huutavaa tarvetta yhtäkään normaalihintaista uutta vaatetta! (huomenna aleshoppailemaan Elvenpathin kanssa Ideaparkkiin, anteeksi jälleen pankkitilini)

Voisinpa siis paneutua joku sopiva hetki lähitulevaisuudessa vaatekaappiini ja miettiä tuota kapselihommaa. Se voisi olla hyvä apu kaaoksen selvittämisessä.

Miten on, teittekö lupauksia alkaneelle vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti