maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tie vie pohjoiseen

Haa, ehdinpä rustailla muutaman sanasen näin yösydännä iloksenne. Pakkaamiset ovat melkoisen hyvällä mallilla, omat kamani ovat vielä hiukan levällään kauniisti sanottuna. Olen laiska. Hyi, Phoenix, hyi.


Vaikka olen tehnyt listan tarvittavista asioista, pää lyö silti tyhjää, enkä tiedä taas mistään mitään. Tuleva matka jopa hiukan jännittää. En ole pahemmin viettänyt aikaani Lapissa, joten ehkä siinä on syy.
Jonkun lähteen mukaan säiden pitäisi suosia tulevalla viikolla, se jää vielä nähtäväksi, ainakin tässä viimeisen muutaman tunnin sisään Oulussa on satanut ihan kiitettävästi.


Blogikirppikselle taidan suunnistaa joko yksin tai Niiskun seurassa ja odotan kovasti ihanan Foxien tapaamista pitkästä aikaa. Siihen on onneksi aikaa, joten ehdin stressata ulkoasuani ja mahdollista koiraseuran riekkumista. Tosin kaikki vaan hokevat että onpa se suloinen ja sievä. Onhan se, ei voi kieltää.


Nyt nukkumaan, että jaksaa herätä ja istua autossa. Sekä pakata omat kamat jotenkin järkevään läjään. Kuitenkin unohdan jotain, niin käy aina. Blogi jää nyt tauolle hetkeksi, samoin muu käyttämäni sosiaalinen media, eli minua ei kannata huhuilla lärvikirjassa tmv. En aio käyttää lärväriä kännykällä, korkeintaan yhden päivityksen verran.

Mutta nyt... Hyvää yötä kaikille ja kauniita unia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti