lauantai 21. heinäkuuta 2012

Saturday

Kohta mökki kutsuu ja vietämme viikon sääskien syötävänä Luoston jylhissä maisemissa.

Mutta, tässäpä menovinkki kaikille kykeneville:

Tiedän ainakin pari bloggaajaa, jotka ovat paikalla, itse vielä pohdiskelen ilmestynkö paikalle ihmettelemään. En tiedä kuinka moni tätä blogia lukevista (tiedän kyllä kaksi) tunnistaisi minut jos kävelisin marketissa vastaan. Ehkä jotkut ovat yhdistäneet minut pariin bändiin, kun kerta lauluhommissa pyörin. Mutta tämä bloggareiden kirppis esiintyy myös naamakirjassa, itse en ole ilmottautunut tapahtumaan millään muotoa, joten ei kannata miettiä kuka tapahtuman sivuilla esiintyvistä Phoenix onkaan.

Sunnuntain leffavinkiksi, Nuori Victoria Nelosella klo.21. Sen listasinkin yllättäen lemppareihin aiemmin. Pukudraamat ovat mieleeni.


Huomenna alkaa raivoisa pakkaaminen ja säätäminen, maanantaina ei enää ehdi. Yritän huomenna vielä kirjoitella tänne, häämatkan ajan Riesa-läppäri pysyy kiltisti alppimajan huomassa ja Helinän käytössä. Eilen kävin Inssin ja Helinän kanssa Hailuodossa hakemassa Helinän tavaroita meille, lauttamatka oli kyllä mainio kokemus! Viimeksi hurjastelin Hailuodon lautalla noin 20 vuotta sitten. Annoin Helinälle uskollisen Opelini lainaan eilen illalla, kun meillä kerran on kaksi autoa. Mukava kun pystyy auttamaan kaveria. Iso kiitos vielä Helinälle häämatkamme mahdollistamisesta.

2 kommenttia:

  1. Tule toki käymään, nähtäisiin pitkästä aikaa! Itse ajattelin ilmaantua paikalle siinä 10-11 maissa :)

    VastaaPoista
  2. Viime kerrasta on kyllä ihan liian kauan! Pitää koittaa raahautua paikalle. :)

    VastaaPoista