keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Oi kultaisin, tää on kylmä maa

Voi yhden jos toisenkin kerran. Pihapuita kaataneet miehet olivat sitten rysäyttäneet pätkän tiilimuuriamme tuusan nuuskaksi. Meinasin saada melkoisen halvauksen kun hiippailin aamulla alakertaan ja katsoin keittiön ikkunasta ulos. Onneksi homma on hallussa ja voi huokaista. Toivotaan, ettei tuosta tule enempää harmia.

Nimittäin, kun katsoin ulos ja tajusin hävityksen, pieni päänsärky muuttui horton-kipukohtausta muistuttavaksi migreeniksi.


Noh, se siitä. Värjäsin taas hiukseni, tällä kertaa ruskealla, koitan palailla takaisin omaan väriini. Napsin eilen hiukan kuivia latvoista ja onnistuin säikäyttämään aviomieheni seistessäni vessassa isot sakset kädessä. Inssi kiljaisi: Älä nyt kaikkea leikkaa pois! Ei pelkoa, vaikka nahkatukka tuntuu joskus hyvin houkuttelevalta.

Häämatkaan on enää muutama päivä, joten täytyy miettiä mitä kaikkea ahdamme Volkkarimme takaronkkaan. Uskollinen Opelini saa jäädä kyydittämään kissavahdiksi lupautunutta K:ta, joka myös Helinänä tunnetaan. Iso kiitos vielä hänelle pukuni muokkaamisesta ja lupautumisesta vahtimaan kolmea pallopäätämme, Pullaa, Naksua ja Lakua. Hänen ansiostaan pääsemme häämatkalle.


Tässä pieni lista mitä olen ajatellut tarpeelliseksi ottaa mukaan:
- Hyttysmyrkkyä (paljon!), kortisonia, aurinkorasvaa
- Sampoo, hoitoaine, suihkusaippua, naamaputsari, meikkiputsareita
- Kasvovettä, kosteuspyyhkeitä
- Pyyhkeitä, lakanoita
- Koiranruokaa, vesi- ja ruokakupit, tassupyyhe, kakkapusseja
- Särkylääkkeitä, laastareita, desinfiointiainetta, ehkä kyypakkaus
- Hammasharjat ja -tahna, suuvettä, hammaslankaa
- Vaihtovaatteita (rennot ja miksei yhdet hienommat), ulkoilupuvut, lenkkarit, toiset kengät
- Takapenkille suoja koirankarvoilta
- Kännyköille ja kameralle laturit
- Lukemista ja ehkä joku lautapeli tmv. (on siellä dvd-soitinkin)
- Uikkarit (käydään ehkä Ametistikylpylässä)
- Stendari eli sytkäri, jos haluaa nauttia takkatulesta tai paistaa makkaraa ulkosalla

Ruuat ostetaan vasta paikan päältä, kun ajomatkaa täältä on vaatimattomat 4h ja siinä ajassa esim. maitotuotteet ehtivät mennä aika härskeiksi lämpimässä autossa. Toivotaan, ettei ole kauhean kuuma päivä, niin jaksamme ajella ja koiraväki ei paistu takapenkille. Pakko varmaan pitää pieni tauko puolenvälin krouvissa, etenkin jos on lämmin. Volskussa on kyllä ilmastointi, mutta hyvä päästä jaloittelemaan ja takapenkin porukan hörppäämään vettä. Viikon ruokalista on ihan mysteeri, yhtenä iltana olisi kiva käydä illallisella ravintolassa. Pitänee alkaa suunnittelemaan niitä syömisiäkin, huoh.

Nettiä siellä ei ole, vain 3g-yhteys, joten tämä uskollinen läppärini Riesa jääköön Helinän hoiviin. Vieroituskuuri tekee minulle enemmän kuin hyvää. Maanantaina siis blogi jää tauolle ja minä matkaan tuoreen aviomieheni kanssa ihmettelemään Luoston maisemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti