keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Njääh

Paikallisessa halpakaupassa oli tarjouksessa hiusvärejä, kympillä kolme. Otin yhden ruskean ja kaksi vaaleaa, pakko palata takaisin omaan väriin, jos saisin elvytettyä tukkani. Häiden vuoksi värjäsin hiukseni sinimustiksi, mutta eipä ole pysynyt. Onneksi kuvissa näytti hyvältä, koevedoksia vielä odottelen. Harmittaa luopua mustasta, mutta en jaksa tapella juurikasvun kanssa, joten aloitan pitkän ja ikävän prosessin. Yäk. Pitää ulkoiluttaa mustia rastalisäkkeitä vielä kun voi. Eikä tiedä vaikka palaan rakkaaseen mustaan taas joskus.

Pinkki tukka vasta kiva olikin, tykkäsin ihan älyttömästi, mutta sehän ei pysynyt itkemälläkään. Ainahan tieten voisi kokeilla jotain toista sävyä, Cerise oli vaan niin "kick-ass".


Ollapa joku taikasauva millä voisi yhdellä heilautuksella muuttaa tukkansa juuri sellaiseksi kun haluaa!

Henkan paketti tuli jo muutama päivä sitten ja ostamani lökäpöksyt ovat just passelit. Kangas on tosi kivan tuntuinen ja pöksyt ovat oikein mukavat jalassa. Tätä haettiin. Muut vaatteet olivat myös miellyttäviä, tussimainen eyeliner herätti aavistuksen närää, se kun lähtee omille teilleen melko helposti. Toisaalta, sitä ei tarvi sitten olla poistamassa juuriharjalla ja tärpätillä, kuten eräs suosimani kajal.

Kävin tänään testaamassa uusia Avi Motion lenkkareita, niissä on sellaiset pyöristetyt pohjat. Kyllä rapakuntoisen kropassa tuntui jännältä. 40min lenkkiin mahtui tottis-sulkeiset Niiskun kanssa, luoksetuloa ja haukkumisen pois kitkemistä. Niisku kun haukkuu tosi herkästi ja sekös ärsyttää, joten nyt on menossa koiran opettaminen hiljaisempaan elämään. Niisku on tosi perso makupaloille, joten motivointi on helppoa, sen kun nappaa makupalan näppeihinsä ja saa sen jakamattoman huomion. Hassu koira. Tänään samainen karvakasa oli ensimmäistä kertaa vapaana lenkillä ja hyvin meni, varmasti makupaloilla oli osansa asiaan.

Jospa huomenna taas kävisin koluamassa metsiä koiraseurassa, ollapa samanlainen keli kuin tänään, lämmin ja merituuli tuiversi viileästi, eikä ollut ainoatakaan sääskeä kimpussa, muah hah haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti