sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Röyh

Ilmoitusasia: Tein tänään ämpärillisen täydellisyyttä hipovaa, kuohkeaa, luumurahkaa. Se on hyvää ja pikkukilli Laku tykkää myös.
Illalla nautin saunasta ja nyt naamaani peittää suklaanaamio. Oijoijoi. Näytän vähintäänkin epäilyttävältä.

Haettiin eilen Henkan paketti ja sisältö oli varsin miellyttävä, toppi on ihanan tuntuinen, vaikka väri onkin aika mitäänsanomaton. Beige, plää. Tilatut aviator-arskat ovat myös hienot, mutta jotenkin onnistun näyttämään ihan idiootilta ne päässä. Wayfarereita en hanki ikuna, näyttäisin varmaan vielä pöljemmältä. Ehkä minut on tuomittu käyttämään pleksilaseja ikuisesti.

Toinen Henkan paketti matelee vielä jossain (siitä vaan) ja ne GT:n paidat kummittelevat mielessä. Ehkä voisin käydä nappaamassa sen alepuseron mukaani. Yllättäen vaatevarastoni on edelleen karsimatta, tiedän siellä olevan vielä monta riepua, jotka joutavat kiertoon. Pois vaan, mitä ne turhaan makaavat kaapissa tilaa viemässä.

Eihän tässä taas kuolata kuin kolmen-neljän kaupan valikoimia kieli pitkällä. Ahne paskiainen-palkinto on varmasti tulossa. Mutta, mutta... Olen laihtunut ja vanhat vaatteet ovat liian isoja, sekä olen jo hävittänyt osan vanhoista vaatteista onnistuneesti SPR:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti