perjantai 3. helmikuuta 2012

Pesticide

Oah, koko päivän väänsin PEST-analyysiä (Political, Economical, Social and Technical analysis) ja sain siitä vielä migreenin. Ei kiva. Vielä pari tehtävää ja tämä kurssi on paketissa. Tuskin teen niitä tälle iltaa, mutta maanantaina jaksaa. Viikonloppuina ei tehdä kouluhommia, eikä lomilla, pakko antaa sen verran löysiä.

Tulee melkein ikävä mustaa tukkaa, kun katselee tätä kuvaa. Pysyn vielä pinkissä, kun kerta sen sain.

Postissa tuli ilmoitus, että ensimmäinen Henkan paketti olisi Ärrällä odottamassa. Pitää käydä hakemassa se vielä tälle illalle. Ei malta enää odotella. Onhan siellä peräti toppi, mekko, aurinkolasit, avaimenperä ja kasvonaamio. Hui. Toinen paketti tulee myöhemmin ja siinä onkin jo kampetta enemmän, minä sitten tykkään alennusmyynneistä. Yksi GT:n paita on jäänyt kalvamaan, josko ostaisin sen pois. Maksoi peräti vitosen, toinen ihanuus, mikä on ihan pakko saada, maksaa sitten semmoisen 13 egeä. Mutta se on hieno. Täydellinen keikkapaita.

Ja minä ääliö menin kehuskelemaan Inssille, että nyt kun tulee Henkalta kaksi pakettia, ei tarvi vähään aikaan ostaa uusia vaatteita. Joopa joo. Eihän tässä himoita kun muutaman kaupan koko varastoa. Lärvikirjan goottikirppikseltä löysin kauan kuolaamani QOD:n housut ja minähän ne ostan. Hahaa. I'm so f-ing greedy.

Huomenna voisin taas kaivella meikkipussiani ja laittaa hiukan sotamaalia naamaan. Harmi vaan, kun nämä pakkaset vaikeuttavat elämääni, palelee ja astma ei tykkää. Lisäksi minua ärsyttää, että omistan kameran, mutta en ota sillä kuvia. Olen minä muutaman ottanut ja ne ovat melko kamalan näköisiä. Nikonin salama, gotta love it. Enkä muuten viihdy ollenkaan kameran edessä, joten poseeraan vähintääkin vaivautuneen näköisesti. Nyt haluaisin esitellä kaikille tätä pinkkiä tukkaani, joka värjää myös kynnet, tyynyliinat ja pyyhkeet. Köh. Kuvaa odotellessa saatte tyytyä we heart it:stä poimimaani korvikkeeseen. Väri on tuota luokkaa, kewl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti