tiistai 7. helmikuuta 2012

Naputi naputi

Sormiin sattuu ja oikean käden etu- ja keskisormen rystysten välinen ei-kenenkään-maa on turvoksissa. Enteilee jotain tulehdusta.Olen kirjoittanut kuin heikkopäinen, näppis savuten ja aivot ylikierroksilla jauhaen analyysejä, budjetteja, argumentteja ja muuta vähemmän kivaa. Kahdessa päivässä olen paketoinut viisi kurssia. No okei, yhtä kurssia väänsin jo viime viikolla pari päivää. Mutta kaikki viisi on saatettu loppuun tämän viikon aikana, eli kahdessa päivässä. Melko hyvä suoritus pieneltä tytöltä. Pikku-Laku on pitänyt huolta tauoista joko tuomalla leluja heitettäväksi tai tekemällä pientä ilkeyttä, kuten raapimalla Inssin matkalaukkua. Ei uskoisi, että rääpäle on leikattu torstaina, sen verran on ollut vauhtia, peräti muutaman tunnin se malttoi olla rauhassa. Mielestäni se on huomionkipeämpi kuin ennen.

Nyt ehkä voin hiukan huilailla, saan vasta torstaina lisää tehtäviä ja käyn koululla sopimassa tenttijuttuja. Pitäisi ehkä häiriköidä useampaa opettajaakin. Ugh. Jos kukaan nyt on tavoitettavissa. Plää!

Niin... Kurssien suoritustahti piti olla kurssi per viikko. Onpahan nyt kunnon kaula.

2 kommenttia:

  1. Miula on tuo opparin näpyttely meneillään :p Kaksi viikkoa ois aikaa, sit sen pitäis olla esittelykunnossa. ARgh, ei päivät ja tunnit riitä :p

    VastaaPoista
  2. Edelleen poden samaa ongelmaa, tosin oppari on palautettu, mutta nuo muut jutut. Pää hajoo.

    VastaaPoista