sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Hey, sister, soul sister

Minä repäisin ja kävin eilen rilluttelemassa, viihteellä, rimpsalla... Eli Elvenpathin ja isosiskonsa seurassa teatterissa ja jytinkijatkoilla parissa pubissa. Näytelmä oli Valheet ja viettelijät, tosi hyvä! Suosittelen etenkin pukudraamojen ystäville.

(kuva: Kaleva.fi)

Teatterista suunnistimme ensin Café Roosteriin hiukopalalle ja myöhemmin Kulumaan hetkeksi. Kotona olin noin kahden aikaan, minua oli kaivattu. Ehkä olisi syytä käydä useammin ihmisten ilmoilla, edellinen kerta oli vappuna 2015 Tähdessä, Viikatetta fanittamassa Elvenpathin erinomaisessa seurassa. Isot kiitokset taas Elvenpath ja isosisko seurasta, otetaanpa uusiksi!

Teatterissa pitäisi käydä useammin, kun kerta kaupungissa on sellainen ja taso on loistava. Eikä teatteri Riokaan ole sen huonompi.

Tämä viikko on mennyt flunssaisena, juuri kun ehdin hieman iloita ettei itselleni napsahtanut syyslomaflunssaa, niin johan alkoi roiskua. Aika helpolla olen onnekseni päässyt, en ole tarvinnut kortisonia tai avaavaa. Jospa tämä menisi pian ohi ja saisin ääneni takaisin, kuulostan ihan kummalliselta.

Huomenna palaan taas opintojen pariin, saas nähdä miten saan jutuista kiinni. While-if on nyt suurin murheeni, ehkä vielä tajuan senkin joskus hamassa lähitulevaisuudessa. 

Äh, nyt voisi mennä nukkumaan että jaksaa palata arkeen ja opintoihin reippaana. Joo, kun saisikin nukkua kokonaisia öitä!

2 kommenttia:

  1. Maalis-huhtikuussa pieleen meni? :D Riippuen toki siitä kuinka proffat torppaa sosiaalisen elämän jollai mielipuolisilla "lue nämä 25 kirjaa" taas. :D

    VastaaPoista
  2. Toivon mukaan aiemmin, sunnuntaina olisi se mistä puhuttiin. ;) Harmi kun tuli taloudellisia muuttujaperkeleitä (pardon my french), mutta ehkä jotenkin voisi keplotella itsensä sinne.

    VastaaPoista