lauantai 15. lokakuuta 2016

bool idiootti = true; Console.WriteLine (idiootti);

Arvatkaapa mitä olen viime aikoina miettinyt? Jotkut teistä ehkä huomaavat otsikossa piilevän pienen mukahauskan vitsinpoikasen. Te loput... Ytimekkäästi sanottuna otsikossa koodi, joka kertoo että idiootti on totta. Tervetuloa C# eli C-sharpin pariin. Sitä minä opiskelen monen muun asian lisäksi. Juuri nyt on menossa kurssi aiheesta C# ja olio-ohjelmointi.

Tänään käytiin koko perheen voimin keskustassa, eli Valkeassa ja Hullareilla, Valkeassa oli jonkinlainen lasten lauantai ja molemmat muksut saivat ilmapallot, Elpu vielä leikkitatuoinnin Sokoksella sekä kynsilakkauksen Ombrellinon pisteellä, kun kerta oli lapsille sopivaa myrkytöntä lakkaa. Sitä ehkä saattaa löytyä lahjapaketista tänä jouluna.


Samalla vilkaisin itse Granitin, Tigerin ja Sokoksen sisustuksen tarjontaa. Mitään en ostanu! Mutta Inssipä osti minulle toivomani kuulokkeet Tigerista, kun nykyiset in ear Sennheiserini sattuvat korviin ja päätin kokeilla tuommoista korvakäytävää säästävää mallia. Ei varmaan liene yllätys että inhoan myös korvatulppien käyttöä (paitsi omia valettujani)? Hintaa kuulokkeilla oli 15€, Inssi vähän nyrpisteli nenäänsä niille, mutta kokeiltuaan totesi niiden tuntuvan ihan hyviltä. Nyt tekee mieli lähteä lenkille testaamaan niitä.

Aika päheet

Granitissa oli arvatenkin kaikkea tosi ihanaa, harmi kun en saanut otettua yhtään kuvaa. Brucelle iski väsymys ja kiukku, joten kuljin liikkeessä ipana sylissä. Lisää motivaatiota valmistumiseen, kovemmilla tuloilla on vara ostaa ihania sisustusjuttuja! Sokoksella ehdin napsia muutaman otoksen, kun silmiini osui vaikka mitä ihanaa. Pitäisi joskus tulevaisuudessa mennä täydemmän lompakon kanssa shoppailemaan ihan itsekseni. Se olisikin outoa se. Luultavasti lapset ovat silloin vähän isompia.

Olen myös noin viikon verran tehnyt tuttavuutta uuteen puhelimeeni. Sain etukäteen valmistujaislahjan Inssiltä, joten Samsung sai väistyä Huihain, eli Huawein, tieltä. Tarkemmin kyseessä on Honor 7 Lite, värinä vaalea kulta. Himoitsemaani ruusukultaa ei ollut saatavilla kyseiseen malliin, joten tavalliseen kultaan piti tyytymäni. Lisäksi sain vielä puhelimeen suojakotelon, jonka värin Elpu sai valita ja yllättäen neiti valitsi kirkuvan pinkin. Toisaalta, eipähän mene puhelin ihan heti hukkaan kun kuori loistaa niin sanotusti kirkolta kotiin. Muutenkin olen alkanut suhtautua väreihin jotenkin sallivammin, eivät ne ehkä olekaan ihan kamalia. Mutta ei pelkoa, en ole verhoutumassa sateenkaaren sävyihin ja leopardikuosiin. Mutta ruusukultaisia asusteita hankkisin mielelläni, sekä ehkä jotain mintun sävyssä, vaikka jotain sisustustavaraa. Keltainen on myös löytänyt tiensä mieleeni, sopivassa sävyssä sekin voisi olla kiva.

Alla nopeita räpsyjä Sokoksesta, Huihain kamera vaikuttaa ihan kivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti